Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review B400 Techfit

B400 Techfit este o bicicleta rezonabila, potrivita pentru antrenamentul de zi cu zi, realizat chiar la tine acasa. Te invitam sa afli mai multe detalii si sa te convingi daca este sau nu, produsul potrivit!

Bicicleta B400 Techfit dispune de 8 nivele de rezistenta si volanta de 7 kg. Este potrivita pentru incepatori, dar si pentru intermediari.

Ai posibilitatea de a ajusta ghidonul si sezutul pentru a avea o pozitie cat mai corecta a corpului, in timpul antrenamentului.

Pe display, vor fi afisate informatii care fac referire la timp, viteza distanta, numar calorii, puls si istoricul kilometrilor. La nivelul manerelor, exista senzori ce vor detecta pulsul.

Recomand aceasta bicicleta atat pentru tonifiere, pierdere in greutate, cat si pentru recuperari, indiferent de natura lor si, bineinteles, la recomandarea doctorului.

Greutatea maxima pe care o poate suporta este de 130 kg.

Masoara 90 cm lungime, 52 cm latime si 135.4 cm inatlime.


Concluzii si pareri

Bicicleta B400 Techfit este un aparat fitness foarte bun si util in orice locuinta, ce va reprezenta un real ajutor pentru pierderea in greutate, tonifiere sau recuperare.

Persoanele care au achizitionat aceasta bicicleta declara ca a meritat fiecare banut, fiindca este foarrte practica, nu ocupa mult spatiu si este usor de ansamblat. In mare parte vine ansamblata, a fost nevoie doar sa monteze saua, pedalele si coarnele. De asemenea este solida, iar antrenamentul cu ajutorul ei este unul cat se paote de placut. In plus, considera raportul calitate/pret excelent, iar aici poti beneficia de oferta actuala.

9.3

Calitate

9.4/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • stabila
  • usor de montat
  • silentioasa
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *