Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Irigatorul oral profesional ZENKABEAT este un dispozitiv cu ajutorul caruia veti reusi sa mentineti o igiena orala mai buna. Este foarte practic si usor de folosit, venind la pachet cu o gama variata de accesorii. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Irigatorul ZENKABEAT este un inlocuitor excelent al atei dentare. Acesta poate curata in profunzime zonele in care, de regula, este mai dificil de patruns, fie ca aveti anumite afectiuni ale gingiilor, probleme de dexteritate ce va ingreuneaza utilizarea atei dentare, purtati aparat dentar, implanturi, punti sau coroane.

Spalatul pe dinti nu este suficient pentru a indepartea complet resturile alimentare, mai ales in spatiile inguste sau intre dinti. Utilizarea regulata a dusului bucal va ajuta sa preveniti formarea placii dentare si eliminarea alimentelor blocate in zonele dintre dinti. Acest lucru presupune pe termen lung si prevenirea dezvoltarii cariilor.

Irigatorul bucal emite un jet de apa cu presiune, care curata in profunzime, prevenind formarea tatrului si a multor afectiuni la nivel local. Jetul de apa atinge o presiune de pana la 115 PSI. Totodata, dispozitivul prezinta 9 moduri de lucru si anume:

  • mod normal  – soft/mediu/puternic pentru dinti normali
  • mod pulse – soft/mediu/puternic pentru dinti sensibili
  • mod point – soft/mediu/puternic pentru control precis

De asemenea, include si functia de memorie automata care va stoca ultimele setari realizate. Capatul rotativ la 360 de grade cu diametrul de 0.66 cm curata cu precizie toate zonele dintre dinti.

Aparatul vine la pachet cu o gama variata de accesorii cum ar fi 4 capete standard pentru curatare interdentara si a molarilor posteriori, capat ortodontic pentru curatrea reziduurilor de alimente de pe aparatul dentar si capat pentru curatarea limbii pentru a mentine respiratia proaspata.

Mai mult decat atat, include sistem de oprire inteligenta la 2 minute de la pornire. Acesta inregistraeza pan ala 1800 de miscari pe minut si este prevazut cu acumulator de 2000 mAh ce ofera o autonomie de 2 ore.

Dimensiunile irigatorului oral sunt de 7.6 cm diametru si 29.6 cm inaltime, avand o greutate de doar 292 grame.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri 

Irigatorul ZENKABEAT este un dispozitiv eficient pentru o buna igiena orala ce asigura o curatare excelenta a integii guri. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si susitn ca este usor de folosit si de manevrat, il folosesc zilnic si se descurca excelent. Apreciaza faptul ca include mai multe moduri de operare, dar si faptul ca pot regla presiunea apei. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul excelent.

Review pe scurt: Irigator oral ZENKABEAT

9.9

Calitate

9.8/10

Pret

9.8/10

Design

9.9/10

Fiabilitate

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Usor de folosit si de manipulat
  • 9 programe de lucru
  • Reglare intensitate jet
  • 10 capete

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *