Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Panoul solar nepresurizat Fornello este o solutie excelenta pentru producerea apei calde care functioneaza foarte bine in perioada calda a anului incepand cu luna martie pana in luna octombire sau chiar noiembrie. Aceasta promite sa recupereze investitia intr-o perioada de maxim 2 ani.

Panourile solare nepresurizate funcitoneaza pe circulatia naturala a apei intre tuburile vidate si rezervorul de apa. Apa rece din rezervor patrunde gravitational in tuburuile vidate fiind incalzita de radiatia solara. Prin incalzire, apa isi va reduce densitatea si se va ridica in rezervor, fiind ulterior substituita de o cantitate similara de apa rece.

Preisunea apei calde este determinata de diferneta de nivel intre rezervor si robinet. Pentru o presiune de 0.5 bari, rezervorul panoului solar trebuie sa fie montat la o inaltime de 5.5 metri. Panoul solar cu tuburi vidate constituie cea mai economica solutie de producere a apei calde, neconsumand alt tip de energie decat cel solar.

Printre avantajele panourilor solare Fornello se numara usurinta si rapiditatea in instalare a kit-ului panoului, intretinerea minimalista, faptul ca nu consuma curent electric, randamentul excelent caci transferul energiei se realizeaza direct catre apa menajera, raportul calitate/pret excelent si montarea simpla si rapida.

Sistemul nepresurizat utilizeaza tuburi vidate simple, fara sistem heat pipe, folosind energie regenerabila pentru incalzirea apei reci din rezervor ce patrunde gravitational in tuburile vidate unde este incalzita de radiatia solara. Prin incalzire, apa isi va reduce densitatea, se ridica in rezervor si este inlocuita de o cantitate similara de apa rece.

Capacitatea boilerului din dotare este de 122 de litri, acesta fiind realizat din inox atat la interior, cat si la exterior. Panoul include 15 tuburi, suprafata fiind de 1.42 mp, iar diametrul tuburilor de 58 mm Panoul include un vas flotor cu capcaitatea de 5 litri. Panoul solar beneficiaza de izolatie termica din spuma poliuretan cu grosimea de 55 mm.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Panoul solar nepresurizat Fornello este solutia ideala de furnizare a apei calde menajere cu costuri zero la energia electrica. Cumparatorii sunt foarte multumiti de eficienta acestui model si confirma faptul ca isi face treaba excelent. Incalzeste bine apa si face tot ceea ce promite, motiv pentru care l-au recomandat la randul lor mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Panou solar Fornello

9.8

Calitate

9.8/10

Pret

9.6/10

Design

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Costuri zero la energia electrica
  • Randament excelent
  • Usor de instalat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *