Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Sunteti in cautarea unui cadou ingenios pentru copii si nu aveti nicio inspiratie? Ei bine, o idee minunata si interesanta ar putea fi setul Walkie Talkie Copii Fluffy compus din doua statii care va reprezenta o adevarata distractie pentru cei mici.

Aceasta jucarie pentru copii imbunatateste abilitatile de comunicare si ofera distractie in viata de zi cu zi. Poate fi o solutie prin care ii veti tine la distanta pe cei mici de telefoanele mobile. Include doua statii prin intermediul carora pot comunica de la o distanta de pana la 3 km.

Aparatele integreaza si o lanterna ce ofera o vizibilitate buna putand fi utilizata ca lumina de noapte. De asemenea, ecranul LCD cu iluminare din spate o face excelenta pentru folosirea in intuneric. Design-ul este mic si usor, adaptat manutelor mici ale copiilor. Dispozitivele pot fi utilizate atat in interior, cat si in aer liber.

Produsul este prevazut si cu 20 de canale radio si 99 de coduri de grp pentru o comunicare mai sigura pentru cei mici. Sunetul transmis este clar, iar semnalul stabil, ambele interfoane trebuind sa fie conectate pe acelasi canal si cod de grup.

Pe ecranul LCD puteti vizualiza canalele, codul grupului, starea bateriei, volumul, butonul de blocare, functia de scanare si VOX. butonul PTT – push-to-talk, va face acest dispozitiv sa fie usor de folosit.

Aparatele sunt realizate din materiale ABS si PC de inalta calitate, cu design in forma de iepure, rezistente la socuri mecanice.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Setul 2 statii Walkie Talkie Copii Fluffy poate fi o idee excelenta de cadou pentru copii ce ofera o experienta placuta si interactiva. Cumparatorii sunt incantati de el si confirma ca cei mici au fost fascinati de produs. Confirma ca ofera semnal stabil, sunet clar, reprezentand o adevarata distractie pentru copii care au uitat in mare parte de ecranele atat de nocive pentru ochii lor. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Walkie Talkie Copii Fluffy®

9.9

Calitate

9.8/10

Pret

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Semnal stabil
  • Sunet clar
  • Raza de actiune 3 km
  • Usor de folosit si rezistent

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *