Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review HouseFit PHB 007M

HouseFit PHB 007M este o bicicleta magnetica solida, special gandita pentru uz casnic. Dispune de o volanta de 12 kg si 16 nivele de dificultate, pe care le vei regla dupa necesitate.

Bicicleta HouseFit PHB 007M este aparatul fitness potrivit pentru mentinerea unei siluete de invidiat, dar si pentru recuperari medicale, la recomandarea medicului. Este ideala atat pentru incepatori, cat si pentru intermediari sau avansati.

Este dotata cu un calculator care va masura timpul, puslul, viteza, distanta, numarul caloriilor arse, RPM, BodyFat, watt si va afisa programul in derulare. Senzorii pentru masurarea pulsului sunt amplasati pe ghidon.

Este foarte usor de mutat dintr-un loc in altul gratie rotilor din dotare. De asemenea, piciorusele bicicletei pot fi reglate pe nievl,

Dispune de 13 programe de antrenament dintre care unul este manual, unul de tip Body Fat, 6 programe profesionale prestabilite, un program tinta, 3 programe pentru control cardiac si un program utilizator.

Pentru un plus de confort, pentru ca antrenamentul sa devina mai placut, bicicleta a fost prevazuta cu un suport pentru tableta sau telefon, astfel ca in timp ce vei pedala, vei putea urmari videoclipuri, filme, poti asculta muzica sau chiar te poti juca. In acest fel, timpul se va scurge si mai rapid.

Greutatea maxima pe care o poate suporta este de 135 kg.

Masoara 110 cm lungime, 60 cm latime si 145 cm inaltime, avand o greutate de 41 kg.


Concluzii si pareri

Bicicleta electromagnetica HouseFit PHB 007M este un aparat fitness bun, pe care il recomandam cu incredere. Este foarte silentioasa si stabila, iar modul de functionare este ireprosabil. Totodata, clientii confirma calitatea sa si adauga ca dispune de o gama foarte variata de programe, de care ei sunt foarte multumiti, nu ocupa mult spatiu in locuinta si este usor de transportat. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent, iar aici poti verifica oferta propusa.

9.4

Calitate

9.5/10

Pret

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • 13 programe
  • 16 nivele de dificultate
  • silentioasa si stabila
  • suport pentru telefon/tableta
  • usor de transportat

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *