Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Techfit Generator Power AB 1000

Techfit Generator Power AB 1000 este aparatul fitness ideal pentru tonifierea corpului si pentru mentinerea in cea mai buna forma. Acum poti spune adio grasimii nedorite din zona abdomentului ori a coapselor si chiar celulitei, fiindca ai la dispozitie aparatul potrivit. Bineinteles, acesta are nevoie si de putina bunavointa din partea ta, pentru a obtine rezultatele mult dorite.

Cu ajutorul acestui aparat, iti poti tonifia muschii abdominali, fesieri, coapsele, dar si bratele. Dispune de 5 trepte de intesitate, ce modifica practic inclinarea acestuia. Aceste 5 trepte sunt proiectate astfel: incepator, intermediar, avansat, intens si extrem.

Poti monitoriza in timpul antrenamentului, numarul de repatari, durata si numarul caloriilor arse. Astfel, iti poti tine sub control intreaga activitate.

Este prevazut cu sistem de pliere, ceea ce va face ca aparatul sa fie foarte usor de depozitat.

Greutatea maxima de persoana pe care o poate suporta este de 110 kg. Aparatul cantareste 9 kg.
Concluzii si pareri

Techfit Generator Power AB 1000 este un aparat fitness foarte practic in orice locuinta, ce iti va fi de mare folos. Clientii confirma acest lucru si declara ca rezultatele nu au intarziat sa apara cu putina ambitie. Considera a fi o achizitie foarte bine si apreciaza raportul caltiate/pret excelent. Aici poti beneficia si tu de o oferta avantajoasa de pret.

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • lucreaza mai multe grupe de muschi
  • depozitare usoara
  • 5 trepte de intensitate
  • pret avantajos
  • reglabil

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *