Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review FitTronic 505B

FitTronic 505B este o bicicleta fitness special conceputa pentru uz casnic ce te poate ajuta sa te mentii in forma sau chiar in problemele medicale, la recomandarea doctorului. In primul rand, este esential sa cunosti mai bine produsul chiar inainte de a il achizitiona, de aceea te invitam sa ne urmaresti in continuare.

Bicicleta magnetica FitTronic 505B este prevazuta cu o volanta de 5 kg si 8 trepte de dificultate, pe care le vei adapta in functie de necesitate. Pe display, vor fi afisate informatii precum distanta, timp, viteza, numarul de calorii arse si puls. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere.

Greutatea maxima pe care o poate suporta aceasta bicicleta este de 110 kg de persoana.

Saua poate fi reglata din mai multe puncte pentru a avea o pozitie cat mai corecta in timpul antrenamentului. In plus, pedalele sunt foarte confortabile, antiderapant e, avand curele ajustabile. Pedalarea se poate realiza in ambele sensuri.

De asemenea, prezinta picioare fixe si late asigurand aparatului o buna stabilitate. De asemenea, presupune si o functionare silentioasa.

Prezinta un design modern si placut, adaptandu-se din punct de vedere estetic in orice locuinta.

Masoara 81 cm lungime, 44 cm latime si 115 cm inaltime.


Concluzii si pareri

FitTronic 505B este o bicicleta fitness destul de buna si ieftina, ideala pentru antrenamentul zilnic. Poti face miscare cel putin 30 de minute recomnadate de specialisti cu ajutorul ei, asigurand o buna functionare. Cumparatorii au declarat ca este un produs potrivit pentru uz casnic ce nu le-a creat neplacere. Sunt multumiti de rezultatele obtinute cu acest aparat si apreciaza raportul calitate/pret bun. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret avantajoasa, te invitam sa intri aici.

9.3

Calitate

9.2/10

Pret

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • stabila
  • silentioasa
  • pret avantajos
  • usor de utilizat
  • siguranta in utilizare

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *