Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Fittronic 507B

Fittronic 507B este o bicicleta magnetica ideala pentru uz casnic, fiind foarte usor de utilizat. In plus, nu presupune nici o investitie prea mare, ceea ce ar putea reprezenta inca un motiv pentru care ai alege sa achizitionezi una.

Bicicleta Fittronic 507B este realizata din materiale calitative si are o volanta de 5 kg alaturi de 8 trepte de dificultate. Este potrivita atat pentru a te mentine in forma, cat si pentru recuperari medicale.

Pe display-ul aparatului vor fi afisate informatii referitoare la timp, viteza, distanta, numar calorii, odo, scan si puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor integrati in manere.

Gratie sistemului de prindere a piciorului la pedalare, vei elimina riscul de a aluneca in timpul pedalarii. In partea de spate, prezinta un picior foarte solid, ce ii ofera o stabilitate buna bicicletei in timpul antrenamentului.

In plus, asigura o functionare silentioasa pentru a nu deranja vecinii in timpul antrenamentului. Greutatea maxima pe care o poate suporta este de 110 kg.

Masoara 90 cm lungime, 52 cm latime si 125 cm inaltime.


Concluzii si pareri

Fittronic 507B este o bicicleta fitness buna si destul de accesibila ca pret. Cumparatorii au declarat ca reusesc sa isi faca treaba foarte bine cu ea, iar antrenamentul este  chiar placut. Sunt foarte multumiti de ea si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun. Pentru a vizualiza si tu o oferta de pret avantajoasa, poti intra aici.

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.6/10

Argumente PRO

  • stabila
  • silentioasa
  • pret avantajos
  • siguranta in utilizare

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *