Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Heinner HXSF-163BK constituie o alternativa la indemana oricui in sezonul cald, pe care o recomand cu toata increderea. In plus, este prevazut si cu un design elegant, ce se va integra perfect in orice tip de incapere.

Ventilatorul Heinner HXSF-163BK dispune de o putere de 55 W si trei trepte de viteza pe care le vei ajusta in functie de necesitate. Este genul de aparat potrivit atat pentru o locuinta, cat si intr-un birou mai mic. Face fata destul de bine conditiilor extreme si este o varianta mult mai accesibila decat aparatul de aer conditionat.

Cu ajutorul functiei timer poti seta aparatul astfel incat peste 60 de minute sa isi incheie singur activitatea. Cu alte cuvinte, poti adormi cu aparatul pornit in noptile toride de vara, iar dupa o ora acesta se va opri singur.

Baza aparatului este rotunda si ofera o buna stabilitate acestuia in timpul functionarii. Pe piciorul sau, se afla panoul de control prevazut cu butoane de tip push, dar si cu un buton rotativ, prin intermediul carora vei realiza toate setarile dorite. Inaltimea poate fi ajustata intre 1115 si 135 cm.

Pe cea mai puternica treapta de putere, inregistreaza un nivel al zgomotului de 60 dB. Este totusi un nivel rezonabil, iar in cele mai multe situatii nu veti apela tocmai la cea mai puternica treapta de putere.

Concluzii si Pareri

Heinner HXSF-163BK este un ventilator accesibil ca pret, ce se descurca eficient in perioadele caniculare. Clientii confirma acest lucru si declara ca i-a ajutat foarte mult sa treaca peste perioadele in care in termometre se inregistrau peste 30 de grade Celsius. Apreciaza la el, deopotriva, faptul ca nu ocupa mult spatiu, dar si posibilitatea de a il programa pentru a isi incheia activitatea automat. In consecinta, sunt multumiti de achizitia facuta si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Heinner HXSF-163BK

9.4

Calitate

9.2/10

Pret

9.4/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design placut
  • Timer
  • Nu ocupa mult spatiu

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *