Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Star-Light 9000 BTU este un aparat de aer codnitionat mobil, iar marele avantaj in acest caz se refera la posibilitatea racirii mai multor camere cu ajutorul sau. Este foarte usor de mutat dintr-un loc in altul intrucat prezinta rotite de transport, foarte rezistente.

Aparatul de aer conditionat Star-Light 9000 BTU este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU, ceea ce il face potrivit pentru incaperi cu suprafete cuprinse intre 12 si 18 mp. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ pe modul incalzire si A pe modul racire.

Montajul aparatului este foarte usor de realizat, nefiind necesara apelarea la o echipa specalizata.

Aparatul are la baza doua functii importante: functia de racire si functia de incalzire. Desigur, acestora li se mai adauga si alte functii utile, precum:

  • Dezumidificare – permite eliminarea umiditatii excesive din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
  • Timer – face posibila programare activitatii aparatului in functie de orele dorite.
  • Autodiagnosticare – identifica eventualele probleme care ar putea aparea la nivel functional, inclusiv scurferile de agent frigorific.
  • Sleep mode – previne schimbarile bruste de temperatura si asigura o functionare silentioasa.

Aparatul dispune de un design modern, fiind prevazut cu o carcasa alba. In parte superioara, se afla panoul de control ce dispune de o interfata foarte intuitiva de unde vei realiza setarile dorite. De asemenea, acesta poate fi controlat si prin intermediul telecomenzii cu care vine la pachet.

Dimensiunile aparatului sunt de 45.4 cm lungime, 36.5 cm latime si 70 cm inaltime, avand o greutate de 26.6 kg.

Pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza un nivel al zgomotului de 65 dB. Nu este la fel de silentios precum un aparat de aer conditionat fix, insa nu este nici o valoare foarte mare incat sa devina deranjant.

Concluzii si Pareri

Star-Light 9000 BTU este un model de aparat de aer conditionat mobil foarte accesibil ca pret ce vine la pachet cu o eficienta ridicata. Cumparatorii sustin ca face fata cu brio chiar si intr-un apartament mai mare, cu atat mai mult cu cat se poate muta foarte usor datorita rotilor din dotare. S-a dovedit a fi mai eficient chiar decat s-ar fi asteptat si declara ca reuseste sa racoreasca locuinta mai rapid decat credeau ca ar putea. ll recomanda cu incredere si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Star-Light 9000 BTU

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.7/10

Design

9.3/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Usor de transportat
  • Filtru lavabil
  • Timer, Dezumidifcare, Autodiagnosticare
  • Racorire rapida

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *