Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Heinner HCE-45BK

Heinner HCE-45BK este un cuptor electric incapator, ce vine in ajutorul tau pentru a prepara cele mai delicioase fripturi. Acum poti prepara un pui intreg mai simplu decat te-ai fi asteptat, iar gustul va fi unul de neegalat.

Cuptorul electric Heinner HCE-45BK ofera o capacitate de 45 de litri si are o putere de 2000 W. Dispune de 4 trepte pentru reglarea temperaturii cuprinse intre 100 si 230 grade Celsius.

De asemenea, temporizatorul te va ajuta sa nu uiti de alimente si sa se arda. Astfel, dupa expirarea timpului prestabili, procesul va fi oprit, iar tu va trebui sa scoti alimentele din interior. La final, cand acestea au fost preparate, ve fi avertizat si printr-un semnal sonor.

Printre functiile din dotare se numara grill-ul, cea de coacere si prajire. Ai posibilitea de a prepara si bucati mai mari de carne.

Accesoriile cu care vine la pachet acest cuptor sunt: tava de coacere din aluminiu, manerul pentru tava si tava pentru firimituri.


Concluzii si pareri

Heinner HCE-45BK este un cuptor electric foarte util in orice bucatarie, pe care personal il recomand. Clientii confirma ca isi fac treaba fara probleme cu ajutorul sau, fiind foarte usor de reglat si de folosit. In plus, apreciaza raportul calitate/pret foarte bun, iar aici poti verifica oferta. 

9.3

Calitate

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • usor de utilizat
  • grill, coacere si prajire
  • temporizator
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *