Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review FitTronic 601B

FitTronic 601B este o bicicleta magnetica foarte practica si chiar necesara in orice locuinta, destul de rezistenta si usor de utilizat. Este important sa faci miscare regulat, de aceea un aparat care sa iti stea intotdeana la dispozitie, ar fi mai mult decat potrivit.

Bicicleta FitTronic 601B prezinta o volanta de 9 kg , avand 8 trepte de dificultate pe care le poti ajusta. Este dotata cu un computer si ecran LCD, gratie carora vei putea  monitoriza parametrii importanti in evolutia ta, precum timpul, distanta parcursa, numarul caloriilor arse si ritmul cardiac. La nivelul manerelor, se afla senzorii care vor monitoriza in mod continuu pulsul.

Pedalele sunt antiderapante si au prindere reglabila, astfel ca piciorul va sta fix pe toata durata antrenamentului. De asemenea, poti regla rezistenta la pedalare, schimband rotatia robinetului din mijloc.

Ai posibilitatea de a regla saua pe inaltime dar si pe adancime, astfel incat sa ai o pozitie cat mai corecta a corpului. Totodata, si ghidonul se poate regla foarte usor.

Pentru a fi mai usor de transportat dintr-un loc in altul, bicicleta a fost echipata cu roti.  Este foarte silentioasa in timpul antrenamentului si, in plus, prezinta un design foarte modern.

Greutatea maxima pe care o poate o poate suporta este de 120 kg de persoana.


Concluzii si pareri

FitTronic 601B este o bicicleta care, din punctul meu de vedere, merita achizitionata intrucat isi face treaba in parametrii optimi, este silentioasa si usor de reglat. Totodata, clientii sustin ca este destul de robusta, ideala pentru uz casnic. Chiar si persoanele cu o greutate de peste 100 de kg au fost multumiti de ea si declara ca a rezistat foarte bine. In plus, apreciaza raportul calitate/pret foarte bun, iar aici poti consulta oferta.

Opinii pe scurt: FitTronic 601B

9.3

Calitate

9.3/10

Pret

9.3/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • silentioasa
  • robusta
  • usor de reglat
  • usor de transportat
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *