Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Kondition Air Walker

Kondition Air Walker este o bicicleta eliptica ideala pentru uz casnic, fiind foarte practica si usor de utilizat. Poate fi folosita de catre oricine si nici nu implica o investitie prea mare.

Indiferent ca obisnuiesti sa faci sport regulat sau esti sedentar, acest tip de aparat ti-ar putea fi de mare folos. Un antrenament fie el si scurt de dimineata te poate energiza si iti va oferi o stare de bine. In plus, vei fi si mult mai productiv intreaga zi.

Bicicleta Kondition Air Walker este prevazut cu un display foarte util, unde vor fi afisate informatii referitoare la timp, numarul pasilor, cadenta si energia consumata.

Poti realiza sedinte de antrenmanet de circa 25-30 de minute. In mod repetat tot auzim Pentru o viata sanatoasa, faceti miscare cel putin 30 de minute in fiecare zi. Cred ca este timpul sa luam in considerare acest sfat, nu crezi?

Greutatea maxima pe care o poate suporta acest aparat este de 100 kg.

Masoara 80 cm lungime, 55 cm latime si 140 cm inaltime, avand o greutate de 16 kg.


Concluzii si pareri

Din punctul meu de vedere, Kondition Air Walker este o bicicleta eliptica foarte practica in orice locuinta si care nu presupune nici o investitie foarte mare. Clientii sustin ca se descurca foarte bine cu ea, iar de cand au achizitionat-o sunt mai motivati sa faca miscare si chiar se simt mai bine. In plus, apreciaza raportul calitate/pret avantajos, iar aici poti consulta si tu oferta propusa.

9.2

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Design

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • pret avantajos
  • toate tipurile de utilizatori
  • usor de utilizat
  • stabila
  • silentioasa

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *