Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

EvoSmart™ SE01 Profesional este o saltea antiescara excelenta pentru prevenirea si tratarea escarelor aparute la pacientii imobilizati la pat. Sistemul antidecubit de la EvoSmart este compus dintr-o saltea antiescara tip fagure si o pompa de presiune alternativa care regleaza presiunea in functie de gruetatea pacientului. Este o buna optiune pentru pacientii cu greutatea de pana la 130 de kg.

Escarele mai poarta denumirea de escare de decubit sau ulceratii de presiune. Acestea apar la persoanele imobilizate la pat sau la persoanele imobilizate in scaunul cu rotile. Cauzele sunt date de faptul ca tesutul inconjurator si pielea nu se pot iriga din cauza presiunii exercitate de catre oase asupra planului dur. Zonele in care apar cel mai frecvent escarele sunt la nivelul coatelor, omoplatilor, zona sacrata, in zona genunchilor si a calcaielor.

Acest sistem este foramt din salteaua propriu-zisa si compresor. Principalele functii ale acestuia sunt:

 • Previne si trateaza escarele, fiind o solutie eficeinta pentru cei imobilizati la pat sau in scaunul cu rotile. Elimina presiunea de pe spate, oferind un bun confort si sustinere corpului.
 • Salteaua este formata din 130 de celule de aer ce distribuie intregul corp intr-un flux constant de aer. Astfel, usureaza efortul persoanelor care ingrijesc pacientul, nemaifiind necesara muarea acestora foarte des, caci salteaua penumatica alterneaza umflarea si dezumflarea la fiecare sase minut. Mai mult decat atat, ajuta la mentinerea unei zone de descompunere a presiunii pielii, oferind sprijin si confort bun.
 • Compresorul de presiune este reglabil si silentios. Nivelul produs de acesta este sub 50 dB, iar pacientul poate dormi fara probleme cu el pornit. Compresorul poate fi atarnat pe picior sau pus pe podea. Prezinta cinci niveluri de umflare pentru personalizarea confortului pacientului.
 • Realizata din materiale premium. Poate fi folosita atat acasa, cat si la spital, este fabricata din material non-toxic rezistent, impermeabil si rezistent la flacara. Este usor de curatat si poate fi stearsa chiar si cu servetele umede.
 • Poate fi recondiitonat cu kit-ul de reparare, daca se intampla sa o spargeti din greseala.

EvoSmart™ SE01 Profesional este un produs inregistrat si aprobat de catre Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale din Romania. De asemenea, este testat si aprobat in conformitate cu Directia Europeana 93/42/ECC pentru dispozitive medicale. Dimensiunile acestuia sunt de 200 cm lungime 90 cm latime si 7 cm inaltime, alaturi de o greutate de 2.8 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

EvoSmart™ SE01 Profesional este o saltea antiescara foarte bun ale caror beneficii  pot fi resimtite intr-un timp scurt. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si declara ca a fost cea mai buna alegere. Confirma ca ajuta foarte mult, timp in care este un produs usor de montat si de intretinut. Face tot ceea ce promite, iar pacientii sunt incantati de ea. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: EvoSmart™ SE01 Profesional

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Prevenirea si tratarea escarelor
 • Materiale rezistente si sigure
 • Compresor reglabil si silentios
 • Usor de folosit si de intretinut

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *