Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

EvoSmart™ 808 este un tensiometru de brat electronic, validat clinic ce ofera o buna precizie in ceea ce priveste masuratorilor. Este o alternativa excelenta pentru uz casnic, dar mai intai va propunem sa aflati mai multe informatii utile in continuare.

Tensiometrul EvoSmart™ 808 este prevazut cu afisaj digital, prin intermediul caruia puteti monitoriza rezultaltele masuratorilor avand pictograme clare. Este un dispozitiv complet automat, usor de folosit, ce ofera o masurare rapida si corecta a tensiunii arteriale. Functia de memorare va permite sa salvati ultima valoare inregistrata.

Este un aparat validat clinic ce ofera precizie si repetabilitate foarte bune, demonstrate prin testari independent realizate de institute specializate si medici acreditati. Acesta poate fi folosit de utilizatori multipli si poate inregistra valorile a doi utilizatori cu pana la 90 de inregistrari.

Intervalul de masurare presupune inregistrarea presiunii intre 0 si 280 mmHg, frecventa cardiac intre 40 si 180 pe minut. Se incarca cu aer automat folosind pompa electrica. Prezinta eliberare brusca de aer avand supapa de evacuare automata. Metoda de masurare folosita este cea oscilometrica.

Functioneaza pe baza a patru baterii alcaline AAA avand o durata de viata de pana la 500 de utilizari.

Pentru o utilizare corecta se recomanda sa aveti o dispozitie buna, sa mergeti la toaleta inainte de a masura tensiunea si sa faceti acest lucru intr-o camera cu temperatura potrivita. Mentineti spatele drept si sprijinit, picioarele drepte, pe podea. Masurarea se paote realiza fie avand bratele goale, fie purtand haine mulate pe crop, subtiri.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

EvoSmart™ 808 este un tensiometru de brat foarte bun pe care il puteti folosi cu incredere in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt multumiti de achizitia facuta si declara ca aparatul functioneaza in parametrii optimi. Valorile inregistrate sunt precise, dispozitivul fiind practic si foarte usor de folosit. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: EvoSmart™ 808

9.7

Calitate

9.7/10

Pret

9.7/10

Design

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Precizie buna
  • Validat clinic
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *