Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Sricam™ SP028 Plus SriHome este o camera de supraveghere de exterior, rezistenta, prin intermediul careia puteti obtine imagini clare. Va puteti conecta foarte usor cu telefonul, tableta sau calculatorul si veti putea fi intotdeauna la curent cu tot ce se intampla. Dar mai intai va propunem sa aflati in continuare cateva informatii utile.

Camera de supraveghere Sricam™ SP028 Plus SriHome are o rezolutie de 2MP FullHD 1080 pixeli si ofera imagini clare, color atat ziua, cat si noaptea. Include patru LED-uri de lumina si patru LED-uri IR. Prezinta zoom digital, dar si comunicare bidirectionala. Prezinta rezistenta la apa IP66, fiind excelenta pentru exterior, rotire automata, dar si din aplicatie, precum si senzor de detectare a miscarii. In momentul in care detecteaza automat persoane, va trmite instant notificare pe telefon. Alarma nu este declansata de animale sau obiecte.

Aveti posibilitatea de a stoca inregistrarile pe un card microSD de pana la 128 GB. Mai mult decat atat, puteti descarca aplicatia si conecta la camera de supraveghere cu pana la 10 dispozitive. Aplicatia este compatibila atat cu Android, cat si cu iOS.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Camera de supraveghere Sricam™ SP028 Plus SriHome este o solutie foarte practica si eficienta de monitorizare a locuintei, deopotriva, si foarte rezonabila ca pret. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca a fost usor de montat, iar semnalul este foarte stabil. De asemenea, calitatea imaginii este buna, chiar si pe timpul noptii. Aplicatia mobila este si ea usor de utilizat si nu a creat probleme. Ca atare, recomanda produsul si altor utilizatorii, timp in care apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt; Sricam™ SP028 Plus SriHome

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.6/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Rezistenta la apa
  • Imagini color si noaptea
  • Conectare pe 10 dispozitive simultan
  • Senzor miscare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *