Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Electrolux Creative Collection EKF5300 este o cafetiera foarte buna, pe care o poti folosi fie acasa, fie la birou, ocupand destul de putin spatiu de depozitare. In plus, este foarte usor de folosit, ceea ce il face extrem de practic.

Cafetiera Electrolux Creative Collection EKF5300 este prevazuta cu o putere de 1080 W si o capacitate de 15 cesti. Prezinta un filtrul special Pure Advantage care filtreaza apa pentru ca bautura preferata sa aiba o aroma mai intensa si un gust mai bun. Acest filtru se poate inlocui foarte usor.

De asemenea, aparatul ofera posibilitatea reglarii concentratiei de cafea cu ajutorul sistemului Taste Intensity Selector. Cu alte cuvinte, poti obtine cafea mai tare sau mai slaba, in functie de preferinte.

Cu ajutorul functiei de mentinere la cald, chiar daca nu ajungi sa savurezi cafeaua imediat dupa preparare, aceasta va ramane mai mult timp calda.

In plus, functia de intrerupere de siguranta automata va dezactiva aparatul dupa o anumita perioada de inactivitate. Astfel, in cazul in care uiti aparatul pornit, nu va trebui sa te ingrijorezi fiindca acesta isi va inceta activitatea in mod automat.

In ceea ce priveste design-ul, discutam despre un aparat foarte modern si elegant, prevazut cu o carcasa de culoare neagra in combinatie cu argintiu. Panoul de control este amplasat in partea de jos a aparatului si beneficiaza de o interfata foarte intuitiva fiind extrem de usor de setat si programat.

Display Electrolux Creative Collection EKF5300

Rezervorul de apa este amplasat in partea din fata si ofera o capacitate destul de mare, de pana la 1.4 litri. In plus, pentru o depozitare cat mai facila, cablul de alimentare ce are o lungime de 1 metru, va fi depozitat in compartimentul special creat pentru el. In acest fel, nu te vei mai impiedica de cabluri inutil in bucatarie.

Concluzii si Pareri

Electrolux Creative Collection EKF5300 este un aparat pe care il recomand celor care obisnuiesc sa consume regulat cafea, fiindca functioneaza foarte bine, iar cafeaua este absolut delicioasa. Clientii acutali confirma acest lucru si sunt incantati de faptul ca pot selecta nivelul de intensitate al aromei si sunt de parere ca este un aparat modern, eficient si foarte versatil. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Electrolux Creative Collection EKF5300

9.6

Calitate

9.4/10

Pret

9.6/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Selector intensitate gust
  • Filtru de apa Pure Advantage
  • Oprire automata
  • Functie de mentinere la cald

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *