Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Kring Mondo ar putea fi o alternativa de canapea chiar si pentru living-uri mai mici, iar datorita culorii albastre ar putea fi pata de culoare din incapere. Acest model imbina perfect liniile clasice, moderne si cele minimaliste, iar rezultatul este unul placut.

Accesoriile din metal, arcurile, bridele metalice si unetele multi-functie de pozitie vor asigura un nivel de confort sporit, asigurand o pozitie buna si confortabila atat in pozitia de sezut, cat si in cea de dormit. Marele avantaj se refera la faptul ca aceasta poate fi extinsa si te poti odihni fara probleme.

Tapiteria este realizata din material textil foarte usor de intretinut. In pozitie de sezut dispune de 3 locuri si doua brate foarte confortabile.

Aceasta vine neasamblata, insa odata cu ea vei primi si instructiunile, ceea ce iti va facilita munca si vei reusi sa o asamblezi mai usor. Se poate dormi foarte bine pe ea, fie ca optezi pentru un living, fie pentru un dormitor. De asemenea, poti primi musafirii si ii poti invita sa doarma fara probleme pe aceasta canapea. Daca esti mai pretentios si vrei o suprafata si mai confortabila, atunci poti opta pentru un topper si va imbunatati si mai mult confortul acesteia.

Canapea Kring Mondo albastru extinsa

Lungimea canapelei ese de 150 cm, latimea 87 cm, inaltimea 99 cm in timp ce lungimea sub forma de pat este de 225 cm lungime, 150 cm lungime si 83 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Kring Mondo ar putea fi o alternativa de luat in calcul in materie de canapele, iar dimensiunile acesteia o fac potrivita chiar si pentru living-uri mai putin spatioase, in care fie suprafata trebuie valorificata la maxim. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca este placuta din punct de vedere estetic, confortabila si foarte usor de intretinut, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret a fi unul foarte bun.

Review pe scurt: Kring Mondo albastru

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.5/10

Design

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design placut
  • Se poate extinde
  • Confortabila
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *