Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Indesit IFW 6834 IX este un cuptor incorporabil foarte accesibil ca pret ce dispune de cele mai importante functii pentru o functionare optima. Design-ul acestuia este unul modern si simplu, caracasa fiind de culoare argintie in combinatie cu negru, ceea ce il va face foarte usor de asortat cu restul pieselor de mobilier sau electrocasnice.

Cuptorul Indesit IFW 6834 IX este prevazut cu alimentare electrica, ceea ce ofera cateva avantaje. Printre acestea se numara siguranta in utilizare, dar si coacere mai rapida si uniforma a alimentelor. Acesta ofera o capacitate generoasa de 71 de litri, ceea ce inseamna ca vei putea intreprinde orice tip de activitate culinara doresti.

Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, o clasa performanta, ce asigura un consum energetic redus.

Indesit IFW 6834 IX beneficiaza de o serie de functii foarte utile printre care se numara functia timer ce intrerupe activitatea culinara imediat ce timpul prestabilit a expirat. Functia grill permite prepararea bucatilor mari de carne in asa fel incat acestea sa devina fragede la interior si crocante la exterior. Vine la pachet in mai multe variante: gratar, grill inclinat, grill ventilat. Puterea grill-ului este de 1.5 kW.

Functia Pizza este ideala pentru a savura o pizza perfecta, asigurand un flux de aer si o distribuire optima a caldurii in interiorul cuptorului. De asemenea, este utila si fnctia decongelare care te va ajuta sa decongelezi rapid alimentele scoase direct de la congelator.

Cu ajutorul sistemului Click&Clean poti indeparta simplu si rapid panoul de sticla al usii pentru curatare mai facila. In plus, pentru a nu intrerupe inutill procesul culinar pentru a verifica starea alimentelor de fiecare data, apasand un buton poti activa sistemul de iluminare interioara.

Dimensiunile cuptorului sunt de 59.5 x 59.5 x 55.1 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri

Indesit IFW 6834 IX este un cuptor foarte avantajos ca pret ce vine la pachet cu o capacitate impresionanta si cele mai importante functii. Cumparatorii sunt foarte multumiti de modul in care functioneaza si multi dintre ei au declarat ca este mai bun decat s-ar fi asteptat. Aprecieaza foarte mult faptul ca reuseste sa obtina o coacere uniforma, ca este incapator si usor de programat. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun. 

Review pe scurt: Indesit IFW 6834 IX

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.8/10

Design

9.2/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte incapator
  • Eficienta energetica
  • Timer, Grill, Pizza
  • Sistem Cick&Clean

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *