Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Daewoo DDV160 este, din punctul meu de vedere, cea mai practica si accesibila solutie pentru restabilirea confortului termic chiar si in sezonul canicular. Evident, eficienta nu va fi tocmai aceeasi ca a unui aparat de aer conditionat, insa reuseste cu brio sa diminueze disconfortul termic.

Ventilatorul Daewoo DDV160 este prevazut cu o putere de 42 W si trei trepte de viteza pe care le vei ajusta in functie de preferinte. Poate fi folosit atat acasa, cat si la birou, dovedindu-se in ambele situatii la fel de eficient.

Activand functia de oscilatie, aparatul va reusi sa racoreasca uniform incaperea prin executarea de miscari stanga-dreapta. In plus, avand inaltimea reglabila, aerul va fi ventilat exact in directia si la nivelul dorit. Inaltimea maxima este de 1.25 metri.

Totodata, poate fi foarte usor de mutat dintr-o camera in alta avand in vedere ca greutatea sa este de doar 2.7 kg. Poate fi amplasat in orice tip de incapere, intrucat aparatul beneficiaza de un design ergonomic, avand carcasa alba. Panoul de control este ampalsat pe piciorul acestuia, avand patru butoane de tip touch. Aici mi-ar fi placut sa beneficieze si de o telecoamanda pentru a nu mai fi nevoit sa ma deplasez pana la el de fiecare data pentru a il porni sau opri.

In timpul functionarii este destul de silentios si foarte stabil, avand o baza rotunda ce ii asigura un bun echilibru.

Concluzii si Pareri

Daewoo DDV160 este un ventilator accesibil ca pret ce vine la pachet cu o eficienta specifica, adica reuseste sa tina la distanta disconfortul  termic si va ajuta sa treceti  mai usor peste verile caniculare. Clientii confirma acest lucru si sustin ca in sezonul cald a reprezentat principalul ajutor, drept pentru care il recomanda si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Daewoo DDV160

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Design

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de transportat
  • Inaltime reglabila

Contra

  • Lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *