Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Hausberg HB5800 este un ventilator cu picior foarte practic in sezonul cald, ce poate fi utilizat atat acasa, cat si la birou. Este, totodata, si cea mai ieftina solutie in vederea restabilirii confortului termic.

Ventilatorul Hausberg HB5800 este prevazut cu trei trepte de viteza ce inregistreaza 36 W, 40 W, respectiv 45 W. Activand functia de oscilatie automata, aparatul va executa miscari stanga-dreapta si astfel camera va fi racorita in mod uniform.

Dispune de o baza rotunda, foarte solida, asigurandu-i un bun echilibru. Totodata, functia timer iti permite presetarea activitatii aparatului, astfel incat acesta sa isi  poate incheia activitatea in mod automat dupa o ora.

Exista posibilitatea ajustarii unghiului de inclinare, dar si inaltimii, asigurand o buna flexibilitate. In ceea ce priveste design-ul, aparatul prezinta o carcasa neagra in combinatie cu rosu, ceea ce il face potrivit in orice tip de incaperi. Panoul de control este amplasat pe piciorul aparatului, beneficiind de patru butoane de tip push de unde vei putea schimba puterea sau activa functia timer.

Concluzii si Pareri

Hausberg HB5800 este un ventilator util in lipsa unui aparat de aer conditionat ce constituie o alternativa ieftina si la indemana oricui. In principiu, clientii sunt multumiti de modul in care acest aparat isi face treaba, sustinand ca i-a ajutat sa treaca mult mai usor peste verile caniculare. In plus, considera raportul calitate/pret corect.

 

Review pe scurt: Hausberg HB5800

9.2

Calitate

9.0/10

Pret

9.3/10

Design

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Timer
  • Design placut
  • Unghi de inclinare ajustabil

Contra

  • Lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *