Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Concept ZV1000 este un aparat foarte util in orice locuinta unde umiditatea este mult prea scazuta si este nevoie de un ajutor in acest sens. Umiditatea scazuta poate provoca probleme respiratorii si alergii, de aceea toate aceste neplaceri trebuie prevenite.

Aparatul Concept ZV1000 este un model de umidificator cu ultrasunete, ce asigura o eficienta destul de buna, dar si un consum redus de energie. In plus, dimensiunile sale compacte iti permit amplasarea produsului chiar si in locuri mai mici.

Acesta este prevazut cu doua niveluri de intensitate a umiditatii si anume 40 ml sau 80 ml pe ora, rezervorul avand o capacitate de 0.7 litri. Astfel, un rezervor plin cu apa va fi suficient pentru 10 ore de functionare continua.

In acelasi timp, aparatul presupune si un mod de functionare redus. In principiu, nivelul de zgomot inregistrat este de doar 30 dB.

Trebuie sa tineti cont de faptul ca umiditatea optima dintr-o incapere trebuie sa fie cuprinsa in intervalul 45-65%. Umidificatorul reuseste sa creasca nivelul de umiditate foarte rapid. Poate fi folosit in orice sezon, atat pe timpul iernii, cat si pe timpul verii.

In timpul functionarii, umidificatorul Concept ZV1000 creeaza in aer particule sb forma unei cete fine. Totodata, este un aparat extrem de usor de intretinut.

Un alt detaliu interesant la acest model se refera la posibilitatea acestuia de a oferi o lumina slaba, odihnitoare, similara lampilor clasice. Aceasta lumina poate fi folosita in camera copiilor care se tem de intuneric. Activarea acesteia este optionala, in functie de preferinte.

Aparatul Concept ZV1000 are o greutate de doar 380 de grame si esste potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 15 mp.

Concluzii si Pareri

Concept ZV1000 este un aparat foarte bun si foarte accesibil ca pret, ce asigura un mediu sanatos, iar analizandu-l din perspectiva capacitatii, as spune ca este potrivit indeosebi dormitoarelor fiindca acestea au in general o suprafata de pana la 15 mp. Clientii actuali sunt multumiti de modul in care functioneaza si il considera un aparat extrem de util. Apreciaza modul de functionare silentios, dar si faptul ca poate fi asezat oriunde datorita dimensiunilor reduse. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Concept ZV1000

9.6

Calitate

9.4/10

Pret

9.6/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Dimensiuni reduse
  • Creste umiditatea rapid
  • Functionare silentioasa
  • Lumina ambientala

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *