Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

LG GSX961NSAZ este un side by side foarte incapator prevazut cu o serie de functii si tehnologii moderne, menite sa asigure conditiile optime pentru ca alimentele tale sa se mentina proaspete un timp indelungat. In plus, design-ul acestuia este unul aparte, astfel ca se va integra perfect chiar si in cele mai moderne bucatarii.

Side by side-ul LG GSX961NSAZ este prevazut cu o capacitate generoasa de 601 litri impartita intre frigider 405 litri si 196 litri. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum energetic redus.

Tehnologia No Frost va impiedica formarea ghetii pe peretii interiori ai aparatului si, implicit, pe suprafata alimentelor astfel ca nu va fi necesara dezghetarea periodica.

O alta functie ingenioasa este cea Wi-fi care iti va permite sa controlezi aparatul chiar de pe telefonul mobil. Este nevoie doar de descarcarea aplicatiei, iar totul va fi  mai simplu.

LG GSX961NSAZ beneficiaza atat de dispenser de apa, cat si de dispenser pentru gheata. Este necesara realimentarea periodica a acestuia cu apa. Astfel, te poti bucura de apa proaspata de fiecare data sau de cuburi de gheata pe care le vei pune in bautura racoritoare.

Frigiderul este echipat cu 4 rafturi din sticla securizata care vor putea sustine chiar si vasele voluminoase, cu un compartiment pentru produsele lactate si un compartiment pentru vegetale. In plus, usa prezinta si ea 5 rafturi unde poti aseza oua, recipiente de mici dimensiuni, borcane, sticle si asa mai departe. Nu lipseste nici suportul pentru sticle, unde poti aseza fie sticle, fie doze in pozitie orizontala.

Congelatorul este prevazut cu doua compartimente inchise unde poti depozita diverse alimente care ar putea emana mirosuri sau arome si 4 rafturi unde poti aseza diverse recipiente. Usa acestuia este si ea prevazuta cu doua rafturi unde poti depozita recipiente ceva mai mici.. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 12 kg.

In acelasi timp, side by side-ul LG GSX961NSAZ este prevazut cu o autonomie de 10 ore. De asemenea, beneficiaza de o modalitate de functionare foarte silentioasa, astfel ca nivelul maxim nu depaseste 39 db. In cazul in care nu ai inchis bine una dintre usi si alimentele ar putea fi in pericol, aparatul va emite un semnal sonor in care te va avertiza.

Dimensiunile aparatului sunt de 91.2 cm latime, 73.8 cm adancime si 179 cm inaltime, avand o greutate de 132 de kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

 

LG GSX961NSAZ este un aparat frigorific ultra-performant, prevazut cu cele mai moderne functii si tehnologii care vor asigura conditiile optime pentru ca alimentele voastre sa fie in deplina siguranta. Clientii sunt foarte multumiti de faptul ca este extrem de incapator, silentios si economic. De asemenea, compartimentarea este una foarte buna, iar faptul ca dispune de dispenser constituie un mare avantaj. Il recomanda cu toata increderea si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: LG GSX961NSAZ

9.9

Calitate

10.0/10

Pret

9.5/10

Design

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functii si tehnologii moderne
  • Dispenser apa, gheata
  • Compartimentare foarte buna
  • Capacitate mare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *