Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Carrier CDT-105E3 Nuvo 10 este un dezumidificator foarte eficient, ce reuseste sa elimine umiditatea excesiva din aer, mentinand un nivel optim si un ambient sanatos. Este destinat incaperilor cu suprafete de pana  la 80 mp, avand o capacitatae maxima de dezumidificare de 10 litri in 24 de ore. Personal, sunt de parere ca ar trebui folosit pentru incaperi cu suprafete de pana la 50-60 mp, totusi 80 mp mi se pare cam mult pentru a functiona la capacitate maxima.

Toata umiditatea din camera este transformata in apa, ce va fi colectata intr-un rezervor cu capacitatea de 1.4 litri, ce-i drept cam mic comparativ cu alte modele. Daca nivelul de umiditate din incapere nu este exagerat de mare, recipientul s-ar umple in aproximativ 6-8 ore. De asemenea, pentru un plus de siguranta atunci cand este folosit mai mult timp fara sa fie supravegheat, acesta poate fi condus direct catre canalul de scurgere. In principiu, se opreste in mod automat atunci cand rezervorul este plin, insa, in general, vreau sa fiu mereu precaut.

In cazul in care apare vreo pana de curent, imediat dupa remedierea acesteia, aparatul isi va relua activitatea automat in conformitate cu setarile realizate anterior.

Aparatul prezinta un design placut, avand o carcasa alba in combinatie cu albastru. In partea superioara, se afla panoul de control prin intermediul caruia vei putea modifica nivelul de umiditate la care doresti sa ajungi, putand fi modificat in pasi de catre 5% intre 35% si 80%.

Se transporta foarte usor dintr-un loc in altul datorita manerului confortabil din dotare, astfel ca poti dezumidifica mai multe incaperi. Dimensiunile acestuia sunt de 33.5 cm lungime, 28 cm latime si 643.5 cm inaltime, avand o greutate de doar 10.5 kg. Cu alte cuvinte, nu ocupa mult spatiu putand fi amplasat si in dormitoare mai mici. Nivelul de zgomot inregistrat este de 43 dB, insa depinde de fiecare utilizator. Pe mine, personal, nu ma deranjeaza zgomotul produs, insa il folosesc pe timpul zilei.

Concluzii si Pareri

Carrier CDT-105E3 Nuvo 10 este un dezumidificator ce ofera o capacitate destul de buna de dezumidificare si un pret foarte avantajos. Cumparatorii sustin ca este un aparat bun ce reueste sa isi faca treaba foarte bine, dar si foarte rapid. Este foarte usor de folosit, dar si de mutat dintr-o incapere in alta. Personal, sunt multumiti de alegerea facuta si considera raportul calitate/pret avantajos.

 

Review pe scurt: Carrier CDT-105E3 Nuvo 10

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.6/10

Design

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Oprire automata
  • Repornire automata
  • Dezumidificare rapida
  • Usor de transportat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *