Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Tefal ne propune de aceasta data o masa de calcat, pe langa gama variata de fiare si statii de calcat, care ofera o stabilitate foarte buna, dar si mai mult confort in timp ce calci hainele. Din experienta spun, conteaza foarte mult atat fierul de calcat, cat si masa pe care calci, ambele jucand un rol foarte important in obtinerea unor rezultate cat mai bune si indepartarea facila a cutelor.

In primul rand, am apreciat foarte mult la aceasta masa de calcat faptul ca este stabila, atat la nivelul picioarelor, cat si la nivelul blatului. Suprafata acesteia este destul de mare, de 130 x 47 cm, pentru a calca foarte usor chiar si articolele mai mari, inaltimea fiind usor de ajustat, de la 70 la 93 cm. Este realizat din materiale de calitate, proiectate sa dureze, beneficiind de invelis anti-rugina.

Poate rezista la o greutate de pana la 40 kg. Suportul pentru fierul de calcat este realizat din otel inoxdiabil si poate sustine chiar si o statie de calcat. In plus, beneficiaza si de carlig pentru agatarea hainelor.

Pentru a fi mai usor de transportat dintr-un  loc in altul, cu un minim de efort, masa a fost echipata cu roti speciale pentru transport. Totodata, suportul metalic ofera o calitate ridicata, fiind tratat impotriva coroziunii.  Husa groasa realizata din bumbac asigura o calcare mai usoara a hainelor, cutele fiind indepartate mult mai rapid.

Dimensiunile mesei sunt de 130 cm lungime, 47 cm latime si 93 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Masa de calcat Tefal este un  produs de calitate, precum sunt  majoritatea produselor Tefal, ce asigura o buna rezistenta in timp si stabilitate. Clientii sunt multumiti de ea si sustin ca prezinta o constructie foarte solida si stabila, suficient de mare incat sa isi faca treaba foarte bine pe ea, fiind foarte usor de reglat. Nu i-au putut identificat inconveniente, motiv pentru care o recomanda cu toata increderea mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Masa de calcat Tefal

9.6

Calitate

9.7/10

Pret

9.4/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Solida si stabila
  • Roti de transport
  • Husa din bumbac gros
  • Rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *