Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch WR11-2 P31 S7596 GPL este un incalzitor de apa manajera foarte util in multe locuinte, acolo unde apa calda reprezinta o problema. Din punctul meu de vedere, acest aparat reprezinta solutia ideala, reprezentand in momentul de fata unul dintre cele mai bine vandute produse pe acest segment.

Incalzitorul Bosch WR11-2 P31 S7596 GPL a fost special gandit si proiectat pentru a fi amplasat chiar si in spatii mai restranse, in ideea de a nu ocupa mult spatiu inutil. Deseori, este montat deasupra chiuvetei, iar datorita design-ului placut, se incadreaza perfect in orice baie fara sa strice aspectul incaperii.

Acest incalzitor este prevazut cu o putere de maxim 19.2 kW, asigurand un debit de pana la 11 litri/minut. In acelasi timp, ne impresioneaza si la capitolul eficienta energetica, fiind incadrat in clasa A+, avand in vedere ca pana nu demult, clasa A era considerata cea mai performanta pentru aceasta categorie de produse. Ajustarea puterii pentru optimizarea consumului de gaz nu afecteaza mentinerea temperaturii constante a apei calde. Cu alte cuvinte, acest aparat va va ajuta sa incalziti apa rapid si cu un consum redus de resurse.

Un alt avantaj al acestui produs se refera la posibilitatea alimentarii si cu GPL, nu doar cu gaz natural. In cazul in care optati pentru aceasta varianta, este necesar ca firma autorizata ce se ocupa de instalare sa monteze si un set de transformatoare.

Bosch WR11-2 P31 S7596 GPL ofera un nivel de siguranta sporit, fiind prevazut cu supraveghetor de gaze arse, senzor lipsa flacara, liiminator de temperatura si, desigur, dispozitiv termoelectric ce are flacara de siguranta. Tiarajul este natural, iar aprinderea este piezoelectrica.

Dimensiunile aparatului sunt de 31 cm latime, 22 cm adancime si 58 cm inaltime, avand o greutate de 12.9 kg.

Concluzii si Pareri

Bosch WR11-2 P31 S7596 GPL este o solutie eficienta pentru toti cei ce au probleme cu apa calda, fiind la indemana oricui. Cumparatorii sunt foarte multumiti de modul de functionare al acestui aparat si sustin ca este foarte simplu de instalat, iar cei mai multi l-au amplasat in bai sau chiar si in bucatarii. Totodata, apreciaza consumul redus de energie si confirma ca incalzeste foarte bine si rapid apa. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Bosch WR11-2 P31 S7596 GPL

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate pret excelent
  • Siguranta in utilizare
  • Incalzeste eficient apa
  • Economic
  • Usor de montat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *