Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch ART 23 SL este o coasa electrica ce reuseste, in general, sa intretina foarte bine gazonul, oferind o buna manevrabilitate si usurinta in utilizare. In principal, desi se descurca destul de bine si in taierea buruienilor, totusi, pentru o functionare optima as recomanda doar intretinerea gazonului, cu o inaltime de pana la 20 de cm. Vreau sa precizez aceste lucruri pentru ca nu ne dorim sa suprasolicitam aparatul, ci sa il folosim in scopul pentru care a fost creat astfel incat sa reziste si sa functioneze cat mai bine in timp.

In primul rand, este important de stiut faptul ca aceasta coasa necesita alimentare la retea, deci va trebui sa aveti la indemana si o sursa de alimentare ori un prelungitor. Inregistreaz o putere de 280 W si o viteza de  pana la 12500 rotatii pe minut. Din punctul meu de vedere, este o alegere foarte buna pentru cei cu o gradina mai micuta sau, cel putin, nu foarte spatioasa, reusind, oferind o buna flexibilitate si manevrabilitate. Aceste avantaje se datoreaza greutatii reduse de doar 1.7 kg, dar si manerului in forma de bucla foarte comod.

Iar pentru ca Bosch ART 23 SL nu este un aparat mare, va fi foarte usor sa va strecurati cu el si in zone mai dificile cum ar fi cele dintre flori, copaci si asa mai departe. Gratie sistemului Semi-Auto Feed, acestea elibereaza in mod automat firul de trimmer in momentul pornirii aparatului, asigurand in acest fel o lungime potrivita firului. In plus, gratie bobinei fiabile PRo-Tap, se va evita incalcirea firului in momentul schimbarii bobinelor.

Concluzii si Pareri

Ceea ce pot spune cu certitudine despre Bosch ART 23 SL este ca desi face parte dintr-o categoria de preturi destul de mica, totusi este un produs cu care iti poti face treaba linistit fiind recomandat pentru suprafete mici-medii. Cumparatorii sunt multumiti de felul in care isi face treaba aceasta coasa electrica si nu s-ar mai intoarce la cea clasica. Sustin ca este foarte usor de folosit si patrund cu usurinta si in spatii mai inguste. Trebuie doar sa fiti atenti la modul in care manevrati aparatului, pentru a il mentine la aproximativ aceeasi inaltime, astfel incat gazonul sa fie taiat uniform, fara denivelari. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Bosch ART 23 SL

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Rezistenta

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de manevrat
  • Patrunde in zone greu accesibile
  • Maner confortabil

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *