Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Einhell GC-PM 51/2 S HW este o masina de tuns iarba pe benzina foarte robusta ce ine la pachet cu un raport calitate/pret destul de bun. Este realizata din materiale rezistente, de calitate, ce ofera o rezistenta buna in timp, dar si rezultate satisfcatoare. Ar putea fi o varianta de luat in calcul pentru intretinerea gazonului ce ofera flexibilitate si usurinta in manevrare.

Masina de tuns iarba Einhell GC-PM 51/2 S HW este prevazuta cu un motor cu puterea de 2.7 kW si capacitatea cilindrica de 173 cmc, fiind o alternativa eficienta pentru gradini cu suprafete cuprinse intre 350 mp si 1000 mp. Fiindca beneficiaza de 6 trepte de taiere, putem regla cu exactitate lungimea gazonului pe care dorim sa o obtinem. Aceasta poate fi reglata de la minim 30 mm pana la maxim 80 mm. Resturile de gazon taiat vor fi colectate intr-un sac textil cu capacitatea de 70 de litri.

Masina necesita alimentare cu benzina pentru a functiona, capacitatea rezervorului respctiv fiind de 1.5 litri. De asemenea, putem regla foarte usor si rotile aparatului pentru a trece mai usor peste eventualele obstacole care apar in cale. Diametrul rotilor din fata este de 20.4 cm, iar din spate 28 cm.

In general, aparatul isi face treaba foarte bine, fiind usor de manevrat si de folosit. Beneficiaza de sistem de pornire rapida cu totul inovator ce asigura o pornire mai rapida, dar si siguranta in utilizare. Dispozitivele acesteia pot fi pornite mai usor si mai rapid doar tragand firul de pornire amplasat pe maner dupa ce ati apasat usor dispozitivul de amorsare.

Einhell GC-PM 51/2 S HW pornire

Pentru ca nu este un model foarte mare, masurand 91 cm lungime, 58 cm latime si 44 cm inaltime, putem patrunde destul de usor si in zone mai greu accesibile. Greutatea acesteia este de 38.1 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Din punctul meu de vedere, Einhell GC-PM 51/2 S HW  merita banii fiindca in perioada in care am testat masina a functionat ireprosabil si ceea ce am mai remarcat este ca in ciuda asteptarilor, este usor de folosit si de manevrat. Alti cumparatori sustin ca o folosesc regulat si sunt incantati de felul in care isi face treaba. Sustin ca o manevreaza usor, iar tunsul ierbii a devenit o placere pentru ei. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Einhell GC-PM 51/2 S HW

9.7

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 6 trepte de taiere
  • Inaltime ajustabila
  • Usurinta in manevrare
  • Sistem rapid de pornire

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *