Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Cei care au ales varianta gardului viu, stiu cat de importanta este intretinerea acestuia pentru un aspect ingrijit si placut. De aceea, periodic acesta trebuie intretinut, iar acest lucru se poate realiza foarte usor cu ajutorul trimmer-ului electric de la Heinner. Este un aparat foarte bun pentru uz casnic care a multumit multi cumparatori la ora actuala, fiind unul dintre modelelor lor preferate.

Aparatul in discutie este un model electric ce va necesita o sursa de alimentare pentru a fi pus in functiune. Este foarte usor de folosit, putand fi utilizat atat pentru garduri vii, cat si pentru alte plante ce necesita intretinere periodica. Acesta prezinta o putere de 600 W si o viteza maxima de pana la 1500 rotatii pe minut.

Lama are o lungime de 51 de cm, iar pasul dintilor este de 16 mm. Practic, pot spune ca taie foarte bine planta, este usor de manevarat si ofera o precizie foarte buna.

Concluzii si Pareri

Trimmer-ul Heinner este un produs ce poate fi folosit cu incredere pentru mentinerea aspectului gardului viu sau a altor plante si arbusti, oferind o manevrare usoasa si usurinta in utilizare. Cumparatorii sustin ca il folosesc regulat si sunt multumiti de modul in care isi face treaba. Au taiat tot felul de plante inclusiv tuya cu  cu un cm diametru si s-a descurcat foarte bine. Este usor de manevrat si nici nu se incalzeste foarte tare. Zgomotul produs este unul suportabil, insa acesta nu este un factor decizional pentru ei. In plus, greutatea mica contribuie la manevrarea facila a produsului, reusind de fiecare data sa isi faca treaba foarte bine cu ajutorul sau. II recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Trimmer electric Heinner

9.1

Calitate

8.8/10

Pret

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.9/10

Rezistenta

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Manevrare usoara

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *