Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch ARM 32 / 3200 este una dintre cele mai bine vandute masini de tuns gazonul sau poate chiar cea mai vanduta, iar aprecierile nu au intarziat sa apara. In general, am o parere buna despre produsele Bosch, care niciodata nu fac rabat de la calitate, insa ca si in cazul celorlalte produse, a fost necesara testarea sa pentru a vedea exact despre ce este vorba si ce performante reuseste sa atinga.

In general, masina de tuns iarba Bosch ARM 32 / 3200 se descurca in orice circumstante si taie foarte usor chiar si iarba lunga si groasa. Este usor de manevrat, putand evita facil obstacolele. Imi place faptul ca dupa ce taie iarba o capteaza in depozitul de colectare suficient de mare, de 31 de litri, si nu lasa nicio urma. De asemenea, putem regla foarte usor lungimea gazonului in functie de cele trei niveluri si anume: 20 mm, 40 mm, respectiv 60 mm.  Cutitele din dotare ofera o precizie foarte buna, fiind suficient de bine ascutite.

Bosch ARM 32 / 3200 transport

Suprafata de lucru este curprinsa intre 350 mp si 1000 mp. In partea de sus detine un maner ce permite transportarea usoara a aparatului, cu atat mai mult cu cat cantareste numai 6.8 kg, iar in partea de jos, beneficiaza de patru. In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, inregistreaza 93 dB.

Bosch ARM 32 / 3200 roti

Concluzii si Pareri

Bosch ARM 32 / 3200 este o masina de tuns iarba foarte buna si foarte apreciata, iar laudele sunt cat se poate de meritate. Cumparatorii sunt de parere ca au facut alegerea potrivit declarand ca este micuta, putenrica si foarte usor de manevrat. Taie uniform gazonul, chiar si atunci cand acesta este crescut destul de mult, iar in urma sa nu lasa nici macar un fir, ingamazinand foarte bine in rezervor resturile respective. De asemenea, le place faptul ca fiind destul de mica, pot patrunde usor si in zone mai inguste cum ar fi cele dintre flori, arbusti si asa mai departe. Nu a fost necesara ascutirea cutitului, iar inca de la prima utilizare, au fost incantati. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Bosch ARM 32 / 3200

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Rezistenta

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Motor puternic
  • Dimensiuni reduse
  • Rezervor incapator
  • Reglare 3 nivele de lungime

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *