Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Cei de la Top-Shop ne propun un prajitor de paine marca Hausberg, un aparat potrivit pentru a pregati celor dragi un mic dejun delicios si foarte rapid. Aparatul are o putere de 1300 W reusind sa rumeneasca foarte rapid feliile de paine, astfel incat sandwich-urile sa fie gata numaidecat.

Prajitorul de paine Hausberg permite prepararea simultana a 4 felii de paine si beneficiaza de 7 trepte pentru reglarea temperaturii, fiind potrivit atat pentru cei ce prefera painea mai putin prajita, cat si pentru cei ce aleg painea mai bine rumenita. In partea de jos, se afla o tavita  unde vor fi colectate toate firimiturile, ce va trebui golita periodic.

In partea dreapta a aparatului se afla panoul de control, ce permite reglarea nivelului de rumenire al feliilor de paine si pornirea aparatului. Dupa ce painea este prajita exact asa cum va doriti, aparatul se va opri automat. In cazul in care considerati ca aparatul va trebui oprit mai repede, atunci puteti opri manual. In plus, nu este un aparat voluminos, drept pentru care va ocupa destul de putin spatiu de depozitare in bucatarie.

Concluzii si Pareri

Prajitorul de paine Hausberg poate fi un ajutor de nadejde in prepararea micului de jos intr-un mod cat mai rapid. Cumparatorii sunt multumiti de el si sutin ca rumeste bine feliile, uniform, pe ambele parti. In plus, este foarte usor de folosit si de intretinut, iar din punctul lor de vedere, a fost o alegere inspirata. Considera raportul calitate/pret rezonabil.

Review pe scurt: Prajitor paine Hausberg de la Top-Shop

8.9

Calitate

8.8/10

Pret

7.8/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

8.9/10

Rezistenta

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • 4 felii simultan
  • 7 nivele de rumenire

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *