Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Steinhaus Start PRO-ELM12 este o masina electrica de tuns care te-ar putea ajuta si pe tine sa mentii gazonul ingrijit. Este un produs foarte bine vandut, facand parte din gama celor mai bine vandute masini de tuns, iar acest lucru, se datoreaza probabil si raportului calitate/pret avantajos. In cadrul acestui material, vom discuta mai multe detalii despre masina in cauza si va vom prezenta cele mai relevante pareri provenite din partea cumparatorilor.

Masina de tuns Steinhaus Start PRO-ELM12 este dotata cu un motor destul de puternic incat sa poata reusi sa tunda chiar si gazonul crescut mai mare, fiind ideala pentru curti si gradini de supefete medii. Putem reggla foarte usor inaltimea de taiere in functie de cele trei trepte disponibile: 25mm, 43 mm si 62 mm. Lama din dotare este suficient de ascutita incat sa taie cu precizie excelenta gazonul, iar resturile le va directiona catre cosul colector din dotare ce are o capacitate suficient de mare de 30 de litri.

Personal, imi place ca este un aparat destul de mic ce ofera o manevrare facila, iar cele patru roti cu diametrul de 13 din dotare ne permit sa croim mai usor calea prin gazon. In plus, putem patrunde cu aceasta masina si in zone mai dificile cum ar fi cele dintre flori, dintre arbori si asa mai departe. Viteza maxima pe care o poate atinge este de 3300 rotatii pe minut. Totodata, masina acopera o suprafata de taiere de 37 cm, fiind alegerea potrivita pentru o gradina cu suprafata de cel mult 350 mp.

Concluzii si Pareri

Steinhaus Start PRO-ELM12 este o masina de tuns gazonul foarte accesibila ca pret ce ofera o eficienta buna si o manevrare facila. Cumparatorii sustin ca s-a dovedit a fi mai buna decat se asteptau, analizand-o, la prima vedere, dupa pretul de achizitie. Acestia declara ca este puternica, taie chiar si gazonul crescut mai mult, insa, impresia lor a fost ca ar fi de preferat ca acesta sa fie uscat si nu ud pentru ca ar putea apararea probleme. De asemenea, au mai remarcat ca este usoara, pot patrunde si in spatii mai restranse, iar dupa o anumita perioada de utilizare, nu ii dor mainile sau nu sunt obositi asa cum se intampla cu vechile masini de tuns care erau mai grele. Din punctul lor de vedere, este o achizitie reusita al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Steinhaus Start PRO-ELM12

9.2

Calitate

9.0/10

Pret

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Rezistenta

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere buna
  • Usor de manevrat
  • Dimensiuni reduse
  • Cos incapator

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *