Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Flash Deals doar la eMAG!

ARGO HOMER 2000 W este o aeroterma ceramica ce include sistem dinteligent de reglare a puterii oferind un bun confort termic. Poate fi o solutie eficienta, dar pentru inceput va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Aeroterma cu rezistenta ceramica ARGO HOMER 2000 W prezinta o putere de 2000 W si este potrivita pentru incaperi cu suprafata de pana la 24 mp. Include doua trepte de putere pe care le veti regla in functie de nevoi. In partea de sus, se afla display-ul prin intermediul caruia puteti realiza toate setarile dorite. In plus, poate fi controlat si de la departare cu ajutorul telecomenzii cu care vine la pachet.

Aceasta este echipata cu elemente de incalzire PTC ce asigura o eficienta energetica ridicata, dar si control automat si constant al temperaturii. Ofera doua moduri de functionare si anume: eco si confort.

Beneficiaza de functia de oscilatie ce ajuta la incalzirea mai rapida si mai uniforma a incaperii. Totodata, dispune si de functia de ventilatie, ideala in sezonul cald.

Puteti seta temperatura in intervalul 15-40 de grade Celsius. Cronometrul de functionare este de 1-12 ore. Totodata, aceasta asigura un mod de functionare sigur, beneficiind de dispozitiv de siguranta impotriva supraincalzirii.  In plus, include si dispozitiv de siguranta anti-rasturnare.

De apreciat este si design-ul elegant de care se bucura aparatul, integrandu-se usor in orice decor. Dimensiunile acestuia sunt de 42.4 cm inaltime si 13.3 cm diametru, avand o greutate de doar 1.7 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Aeroterma ARGO HOMER 2000 W este un dispozitiv eficient cu ajutorul caruia puteti imbunatati considerabil confortul termic. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca este excelent in orice locuinta. Incalzeste rapid, se incadreaza perfect si in spatii mai restranse, iar design-ul elegant o face potrivita pentru orice fel de incaperi. Astfel, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: ARGO HOMER 2000 W

9.8

Calitate

9.7/10

Pret

9.8/10

Design

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Eficienta buna
  • Sistem inteligent de reglare a puterii de incalzire
  • 2 moduri de operare
  • Timer

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *