Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Aeroterma Home FKF 42201 poate fi o solutie eficienta prin care sa restabiliti confortul termic in locuinta. Este un aparat care necesita montaj pe perete si care poate fi folosit atat ca sursa principala, cat si ca sursa secundara de incalzire.

Aeroterma de perete Home FKF 42201 este prevazuta cu o putere de 2000 W si pune la dispozitie doua trepte de putere pe care le veti adapta in functie de nevoi. Le puteti seta folosind telecomanda din dotare. Totodata, aparatul dipsune de temporizator ce permite presetarea activitatii acestuia pentru maxim opt ore, dar si senzor de detectare geam inchis care va opri dispozitivul in cazul in care este un geam deschis.

Ofera un mod de operare foarte sigur, beneficiind si de functie de oprire automata in caz de supraincalzire.

Din punct de vedere estetic, le-am putea asemana un un aparat de aer conditionat, iar design-ul sau il face usor de integrat in orice decor. Totodata, meniul telecomenzii este unul foarte intuitiv, prin intermediul acestuia putand realiza toate setarile de care aveti nevoie.

Dimensiunile acestuia sunt de 16.5 cm inaltime, 11.5 cm latime si 42 cm lungime, avand o greutate de 1.8 kg.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Home FKF 42201 este un aparat practic si eficient in multe situatii, putand fi o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca dispozitivul functioneaza in parametrii optimi. Incalzeste rapid spatiul unde este amplasat si este usor de setat. De asemenea, apreciaza materialele din care este realizat declarand ca acestea sunt foarte calitative. Cum nu au ce sa ii reproseze, il recomanda cu incredere si altor utilizatori, apreciind raportul calitate/pret bun.

Review pe scurt: Home FKF 42201

9.7

Calitate

9.7/10

Pret

9.7/10

Design

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Siguranta in utilizare
  • Timer
  • Senzor geam deschis
  • Usor de setat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *