Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Flash Deals doar la eMAG!

Albatros CT-20TURBO este un convector electric capabil sa imbunataseasca nivelul de confort termic chiar si atunci cand aparat probleme la incalzirea locuintei. Este o solutie deosebit de practica si eficienta, dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Convectorul electric Albatros CT-20TURBO este un model prevazut cu o putere de 2000 W, ce poate fi reglat in trei trepte de 750 W, 1250 W si 2000 W. Prezinta un design placut, usor de integrat in orice decor. Avand o carcasa destul de subtire este usor de amplasat si in spatii mai mici. Poate fi asezat fara probleme pe covor, parchet sau gresit.

Acesta include un termostat reglabil care, cu o simpla rotire de buton, va permite sa setati temperatura din camera. In acelasi timp, functia Turbo asigura o incalzire rapida si uniforma camerei. Ventilatorul frontal disperseaza caldura in camera incalzind mai usor intreaga camera.

Mai mult decat atat, poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta, putand fi folosit in mai multe incaperi.

Verifica oferta de astazi!

 Concluzii si Pareri

Convectorul electric Albatros CT-20TURBO este un dispozitiv extrem de practic si de eficient cu ajutorul caruia va puteti bucura de un confort termic optim. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta dovedita si sustin ca pentru nevoile sale a fost o alegere potrivita. Confirma faptul ca are o putere mare, este foarte silentios si incalzeste rapid spatiul unde este ampalsat. De asemenea, sustin ca folosit chiar si intr-un mod mai intens, nu a inregistrat un consum mare, fiind astfel un aparat economic. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Albatros CT-20TURBO

9.8

Calitate

9.8/10

Pret

9.9/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Puternic
  • Economic
  • 3 trepte + Turbo
  • Silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *