Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Trotineta Electrica SB50

Trotineta Electrica SB50 este o trotineta electrica foarte apreciata de catre utilizatori, ceea ce ne-a atras atentia si ne-am propus sa o analizam  si sa discutam mai multe detalii despre ea. Avand o experienta anterioara si cu alte modele de trotinete electrice, din punctul meu de vedere, aceasta este una dintre cele mai bune.

Am intalnit foarte multe cazuri cand diverse persoane au ramas fara permis, iar in orasele mari le era foarte greu sa se deplaseze fara masina. Chiar daca initial au fost reticienti cand le-am sugerat achizitionarea unei trotinete electrice, ei bine, dupa o perioada de timp au fost foarte recunoscatori si incatati de aceasta sugestie.

Intorcandu-le la modelul in discutie, trebuie sa stii cateva aspecte foarte importante. In  primul rand, Trotineta Electrica SB50 suporta o greutate de pana la 200 de kg. Sugestia mea este sa luati in considerare acest aspect si sa nu depasiti greutatea maxima pentru a preintampina surprizele neplacute. Viteza maxima pe care o poate atinge este de 25 km/h, din punctul meu de vedere, o valoare suficient de mare pentru a te putea deplasa rapid dintr-un loc in altul, acolo unde ai treaba.

Puterea motorului este de 1000 W si prezita o autonomie de aproximativ 60 km. Aceasta se poate detasa foarte usor (Li ion 60 V, 20AH) si are nevoie de 6  ore pentru a se incarca complet.

Prezinta suspensie atat pe fata, cat si pe  spate, ceea ce va face sa simti mai usor eventualele denielari de pe carosabil sau chiar gropi. Mai mult decat atat, trotineta dispune si de ar cu led,s stop pentru frane, sistem de semnalizare si oglinzi retrovizoare. In plus, iti ofera posibilitatea conectarii smartphone-ului printr-o simpla aplicatie, indiferent de sistemul de operare – Android sau iOS.

Saua este destul de confortabila, iar in timpul functionarii, trotineta ofera o stabilitate foarte mare si un echilibru excelent.

Dimensiunile acesteia sunt de 176 x 37 x 80 cm.


Concluzii si Pareri

Personal, sunt de parere ca Trotineta Electrica SB50 este un model foarte bun, realizat din materiale de calitate, ce asigura o autonomie  destul de mare, iar senzatia de a te plimba cu ea este chiar placuta. Clientii confirma acest lucru si adauga faptul ca are o stabilitate foarte buna, curbele se iau foarte usor, farul este puternic, iar design-ul este unul placut. Sunt foarte incantati de acest aparat si sustin ca intr-adevar i-a ajutat foarte mult, iar printre actualii cumparatori s-au numar si persoane care au ramas fara permis si au declarat ca trotineta electrica a fost cea mai buna optiune pentru a se deplasa in timp util. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent, iar aici gasesti oferta de pret propusa.

Review pe scurt: Trotineta Electrica SB50

9.8

Calitate

9.8/10

Pret

9.6/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Virajele se iau foarte usor
  • Autonomie destul de mare
  • Stabila si usor de manevrat
  • Aplicatie Android sau iOS

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *