Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Techfit XB200

Un stil de viata sanatos incepe cu realizarea unor exercitii vitale chiar la tine acasa. Nu este nevoie sa mai pierzi timpul la sala, mai ales atunci cand intotdeauna este grabit. Iti recomandam sa faci cunostinta cu o bicicleta foarte draguta si practica in orice locuinta si anume Techfit XB200.

Aceasta este recomandata pentru a fi utilizata, in principiu, de catre intermediari. Totusi, dispune de 8 nivele de rezistenta, pe care le poti ajusta in functie de rezistenta si antrenamentul pe care le ai.

Este prevazuta cu un computer cu afisaj, unde vei tine seama de timp, viteza, pulsul inregistrat, caloriile arse, distanta parcursa si odometrul.

Este pliabila, drept pentru care nu iti va ocupa foarte mult spatiu inutil in locuinta, atunci cand nu o folosesti.

Masoara 81 cm lungime, 42 cm latime si 107 cm adancime.


Concluzii si pareri

Din punctul meu de vedere, bicicileta Techfit XB200 este un model bun, pe care o poti folosi si depozita foarte usor. Clientii adauga ca isi merita fiecare banut, totodeata sustinand ca este foarte silentioasa, compacta, dar si rezistenta. De asemenea, au mai declarat ca a durat foarte putin timp sa o monteze si o considera o achizitie reusita. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent, iar aici poti vedea o oferta buna.

Review pe scurt: Techfit XB200

9.3

Calitate

9.3/10

Pret

9.2/10

Design

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Argumente PRO

  • usor de ansamblat
  • silentioasa
  • compacta
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *