Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review B380 Techfit

Mentine-te in forma cu cele mai practice si eficiente aparate fitness. De aceasta data, vom discuta despre un model destul de indragit de cumparatori si anumem bicicleta fitness magnetica B380 Techfit, ce promite a fi un aparat excelent pentru uz casnic.

B380 Techfit este prevazuta cu 8 nivele de rezistenta, fiind ideala atat pentru incepatori, cat si pentru avansati. Ai posibilitatea de a ajusta ghidonul fiindca este extrem de important sa ai o pozitie corecta a corpului. Pedalele sunt prevazute cu curea pentru o buna stabilitate, sa nu iti alunece piciorul in timpul antrenamentului, fiindca te-ai putea lovi.

Pe display sunt afisate informatii foarte utile referitoare la timp, viteza, distanta parcursa, numar de calorii arse, puls si istoric kilometri.

La nivelul manerelor, sunt amplasati senzorii pentru masurarea pulsului.

Poate suporta o greutate de pana la 100 kg.

Dimensiunile bicicletei sunt de 85 cm lungime, 44 cm latime si 136 cm inaltime, avand o greutate de 27 kg.


Concluzii si pareri

B380 Techfit este o bicicleta foarte practica in orice locuinta, materialele din care este realizata, fiind calitative. Clientii sustin ca sunt multumiti de alegerea facuta si este foarte usor de utilizat. De asemenea, au montat-o foarte usor si sunt incantati ca este extrem de silentioasa. Considera raportul calitate/pret excelent, iar aici poti verifica o oferta de pret foarte buna.

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Argumente PRO

  • usor de montat
  • silentioasa
  • usor de utilizat
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *