Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Techfit XB100

Techfit XB100 este o bicicleta verticala potrivita pentru antrenamentul realizat chiar in confortul casei tale, simplu si usor. Atunci cand nu ai timp sa ajungi la sala, iti recomandam cu toata increderea sa apelezi la aparatele potrivite chiar in propria locuinta.

Bicicleta Techfit XB100 este un aparat rezonabil, cu care iti poti face treaba destul de bine. Este prevazuta cu o volanta de 1.6 kg si 8 nivele de dificultate, pe care le vei adapta in functie de rezistentea pe care o ai.

Pe display-ul aparatului vor fi afisate informatii importante, precum timpul, viteza, numarul caloriilor arse, distanta si odometrul.

In ceea ce priveste asamblarea produsului, nu ar trebui sa creeze probleme, pentru ca vine insotita de o schita destul de detaliata. Totusi, daca ai nevoie de mai mult ajutor, poti folosi si internetul pentru ca vei gasi materiale video in acest sens foarte utile.

Un alt aspect interesant, de luat in calcul, se refera la posibilitatea plierii bicicletei, ceea ce presupune ocuparea unui spatiu mai mic de depozitare.

Aceasta poate sustine o greutate de pana la 100 de kg de utilizator.

Masoara 74 cm lungime, 41 cm latime si 113 cm inaltime, avand o greutate de doar 14.2 kg.


Concluzii si pareri

Din punctul meu de vedere, Techfit XB100 este o bicicleta rezonabila, accesibila la pret cu care iti poti face treaba fara probleme. Clientii confirma acest lucru si sustin ca sunt multumiti pana acum de modul acesteia de functionare. Mai mult decat atat, montajul nu a creat mari probleme si declara ca este stabila si silentioasa. In ceea ce priveste spatiul de depozitare, odata pliata au putut sa o aseze chiar si sub pat. In consecinta, au estimat raportul calitate/pret excelent, iar aici poti verifica si tu oferta propusa.

Opinii pe scurt: Techfit XB100

9.2

Calitate

9.1/10

Pret

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • raport calitate/pret avantajos
  • stabila
  • pliabila
  • silentioasa
  • design placut

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *