Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Energy Fit MT05K

Energy Fit MT05K este o banda de alergat rezonabila, recomandata atat pentru a scapa de kilogramele in plus, dar si pentru a obtine un corp tonifiat. Acest model a fost special proietat pentru uz casnic, putand fi folosita chiar si zilnic.

Banda Energy Fit MT05K este dotata cu un motor de 1.5 CP, astfel ca viteza maxima pe care o poti atinge este de 12 km/h. In plus, asigura si o functionare silentioasa, astfel ca nu vei deranja vecinii.

Prezinta inclinare manuala pe trei nivele, pe care le poti ajusta in functie de gradul dificiultate dorit in timpul antrenamentului. Totodata, dispune de 12 programe presetate, din care il vei alege pe cel mai potrivit tie.

Pe display, vor fi afisati cei mai importanti parametrii precum: timpul, viteza, inclinarea, distanta, pulsul si numarul de calorii. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere.

In timpul antrenamentului, poti modifica foarte usor si rapid viteza cu ajutorul unei singure taste.

In plus, aparatul beneficiaza si de functia MP3 cu boxe, ceea ce iti va face antrenamentul mai placut, in timp ce poti asculta muzica preferata.

Ofera siguranta in utilizare, fiind dotata cu cheie de siguranta magnetica, astfel ca in cazul in care te dezechilibrezi, banda se va opri automat.

Dimensiunea suprafetei de alergare este de 122 x 40 cm. Greutatea maxima admisa de utilizator este de 110 kg.

Avand in vedere ca vine ansamblata intr-o proportie de 95%, nu vei avea probleme cu asamblarea produsului.

In plus, dispune si de sistem de amortizare, protejand articulatiile. Fiind pliabila pe cilindru, va ocupa si foarte putin spatiu de depozitare in locuinta, ceea ce este un lucru extraordinar pentru cei ce nu dispun de un spatiu foarte mare.

Rotilor cu care a fost dotata va face transportarea acesteia mai facila.


Concluzii si pareri

Energy Fit MT05K este o banda de alergare electrica rezonabila, care din punctul meu de vedere, isi face treaba destul de bine. Cumparatorii au declarat ca este silentioasa, usor de folosit si chiar nu ocupa mult spatiu in locuinta. Sunt incantati si de programele din dotare sustinand ca sunt foarte eficiente. In principiu, acestia considera raportul calitate/pret foarte bun, iar aici poti consulta si tu oferta propusa.

Opinii pe scurt: Energy Fit MT05K

9.4

Calitate

9.3/10

Pret

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • raport calitate/pret avantajos
  • mp3 Player
  • silentioasa
  • 12 programe
  • siguranta in utilizare

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *