Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review TECHFIT Speed Evo 310

TECHFIT Speed Evo 310 ar putea fi aparatul ideal pentru antrenamentele de zi cu zi, care te vor ajuta sa te mentii in forma. Poate fi util, de asemenea, si pentru tonifierea musculaturii si a gambelor, dar si pentru cresterea densitatii osoase, echilibrarea nivelului de colestrol si imbunatatirea nivelului de trigliceride.

TECHFIT Speed Evo 310 este o bicicleta spinning prevazuta cu o greutate volanta de 13 kg, putand fi reglata atat pe orizontal, cat si pe vertical, pentru a avea o pozitie cat mai corecta a corpului in timpul antrenamentelor.

Este recomandata atat pentru incepator, intermediari, cat si pentru avansati si experti.

Pe display-ul acesteia, vor fi afisate informatii referitoare la timpul, distanta parcursa, viteza si numarul caloriilor arse. Prezinta 5 trepte de dificultate si suporta o greutate de maxim 120 kg.


Concluzii si pareri

Bicicleta de spinning TECHFIT Speed Evo 310 este un aparat foarte eficient si util in orice locuinta, pentru ca te va ajuta foarte mult sa te mentii in forma. Mersul la sala de fitness este discutabil din mai multe perspective si nu toata lumea are timp sa ajunga. Asa ca singura alternativa ramane sa realzezi antrenamentele chiar la tine acasa, iar noi iti recomandam cu incredere aceasta bicicleta ce vine la pachet cu un raport calitate/pret excelent, iar aici poti consulta mai multe detalii.

9.2

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Design

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • potrivita pentru toate categoriile de utilizatori
  • usor de ansamblat
  • reglabila

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *