Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review E380 Techfit

Alege sa te mentii in forma cu cele mai potrivite produse, iar de aceasta data vom discuta despre bicicleta eliptica E380 Techfit, ce promite a fi un produs fiabil si interesant.

E380 Techfit este o bicicleta foarte usor de utilizat, ce vine la pachet cu un sistem volanta ce cantareste 4 kg, asigurand o fluenta excelenta si o intensitate constanta.

Dispune de un computer, din punctul meu de vedere, destul de simplu, ce afiseaza timp, distanta, viteza si numar calorii arse.

Bicicleta este prevazuta cu 8 nivele de rezistenta pe care le vei ajusta in functie de progresele pe care reusesti sa le faci. La nivelul manerelor, se afla niste senzori ce iti vor detecta in permanenta pulsul.

In plus, datorita rotilor pentru transport, va fi foarte usor sa muti bicicleta dintr-un loc in altul.

Greutatea maxima pe care o poate suporta aceasta bicicleta este de 100 kg.

Masoara 113 cm lungime, 59 cm latime si 158 cm inaltime.


Concluzii si pareri

E380 Techfit este o bicicleta fitness rezonabila, cu care iti poti face treaba fara probleme. Clientii sustin ca este solida, foarte stabila, iar functiile ruleaza concofrm asteptarilor. Nici montajul nu a fost dificil, pentru ca manualul este foarte bine detaliat. Totodata, aacestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun, iar aici poti consulta o oferta de pret rezonabila.

9.3

Calitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • stabila
  • solida
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *