Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Techfit 4RUN

Techfit 4RUN este o banda electric de alergat foarte eficienta si practica in orice locuinta. Este important sa faci in mod regulat miscare, in primul rand, pentru sanatatea ta. Dincolo de forma fizica pe care ti-o ofera, sportul te energizeaza si te determina sa fii mai productiv.

Banda de alergare Techfit 4RUN prezinta un motor de 2 CP si o inclinare manuala care se realizeaza pe 15 nivele. Suprafata de alergare este de 125 x 45 cm.

Dispune de 15 programe pe care le vei adapta in functie de propriile nevoi si de antrenamentul pe care doresti sa il realizezi.

Este prevazut cu computer care va indica pulsul, viteza, distanta, timpul si numarul de calorii. Ba mai mult, prezinta si mp3, astfel ca poti asculta muzica in timpul antrenamentului pentru un plus de confort si relaxare.

Viteza maxima pe care o poti atinge cu acest aparat este de 12 km/h.

Greutatea maxima pe care o suporta este de 130 kg.


Concluzii si pareri

Techfit 4RUN este o banda de alergat foarte buna, pe care o recomandam cu incredere. Este stabila, fiabila, iar clientii sunt multumiti de modul in care functioneaza. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun, iar aici poti verifica o oferta de pret avantajoasa.

9.3

Calitate

9.4/10

Pret

9.0/10

Design

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • stabila
  • fiabila
  • silentioasa
  • mp3
  • 15 programe

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *