Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review NOVA 3.0 TECHFIT

NOVA 3.0 TECHFIT este o banda de alergat foarte buna, ideala pentru antrenamentul de zi cu zi realizat chiar la tine acasa. Timpul reprezinta o problema pentru multi dintre noi si chiar daca am vrea, pur si simplu, nu avem cand sa ajungem la sala de sport. Atunci, singura alternativa este sa achizitionezi produse fitness pe care le poti folosi chiar la tine acasa.

Banda de alergare electrica NOVA 3.0 TECHFIT este prevazuta cu un motor de 3.0 CP astfel ca viteza maxima pe care o poti atinge este de 20 km/h. In acelasi timp, viteza minima este de 0.8 km/h.

Dispune de un panou negru realziat din acril cu 4 afisaje LED cu lumina alba, unde vor fi afisate toate informatiile de antrenament.

Banda este prevazuta cu incarcator USB, MP3 si difuzoare incorporate HI-FI. dar si suport pentru tableta si pentru sticla de apa. In acest mod, producatorii se asigura ca antrenamentul pe care il vei executa cu aceasta banda, va fi mult mai placut.

Dispune de un cadrul metalic foarte rezistent care suporta o greutate de pana la 130 kg.

Suprafata de alergare este de 51×140 cm, avand sistem multiplu de atenuare a socurilor, astfel ca articulatiile tale vor fi in permanenta protejate.

Gratie sistemului de pliere cu amortizor hidraulic, face ca banda sa fie foarte usor de utilizat, dar si de depozitat, fara sa ocupe foarte mult spatiu.

Pe display-ul aparatului, vor fi afisate informatii referitoare la timp, distanta, viteza, numar calorii, puls si inclinare. Pulsul poate fi masurat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere.

Detine o gama foarte variata de programe pentru antrenament, atat presetate, cat si personalizate.

Dimensiunile acesteia sunt de 179 cm lungime, 82 cm latime si 127 cm inaltime.


Concluzii si pareri

NOVA 3.0 TECHFIT este o banda de alergat ce merita achizitionata, despre care clientii au avut numai cuvinte de lauda. Acestia sustin ca prezinta un design minimalist si modenr, suprafata de alergare destul de mare, materialele din care este realizatea sunt de inalta calitate, motorul puternic, iar suportul de telefon si tableta relgabile.  Acest model de banda le-a depasit asteptarile, astfel ca apreciaza raportul caltiate/pret foarte bun. Aici poti fi si tu la curent cu oferta actuala.

9.7

Calitate

9.7/10

Pret

9.5/10

Design

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • materiale de calitate
  • suprafata de alergare generoasa
  • mtoor puternic
  • suport tableta/telefon si suport pentru sticla
  • boxe audio bune

Contra

  • nu au fost identificate

One thought on “BANDA DE ALERGARE ELECTRICA NOVA 3.0 TECHFIT Motor 3.0 CP, Viteza 0.8-20 km/h, Inclinare Motorizata 15%, Pliabila

  1. Rustem Ervin

    De unde pot procura manualul ptr banda de alergare Techfit Nova 3.0?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *