Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Steinhaus PRO-JP801 este o pompa centrifugala pentr curatarea apei care poate solutiona problemele referitoare la lipsa serviciilor profesionale pentru furnizarea apei menajere sau a celei industriale, acoperind o gama ampla de aplicatii, putand fi utilizate fie utilizatorilor casnici, fie celor economici ce lucreaza in agricultura, constructii ori industrie. Folosind un sistem complet de racorduri si accesorii desinate filtrarii apei, puteti obtine numeroase avantaje din exploatarea judificoasa a unei astfel de pompe pentru apa. Acest tip de pompa centrifugala autoamorsanta poate fi utilizata pentru apa curata si poate avea debite diferite in functie de puterea instalata.

Avantajul pompei de suprafata prevazuta cu motor electric consta in usurinta pe care o presupune manipularea ei, de sistemul comod de acces in vederea curatarii utiliajului, dar si a sigurantei in exploatare. Consumul energetic pe care il presupune este unul redus, iar greutatea acestuia ii permite amplasarea in plan orizontal la suprafata fiind necesara interventia unui electrician calificat care sa monteze priza electrica la retea.

Pompa Steinhaus PRO-JP801 este prevazut cu sasiu metalic ce are rol de protectie si postament sustinand grupul motor pompa. Grupul motor pompa este conectat la sasiul metalic prin intermediul a doua prezoane fixe si un prezon elastic cu amortizor din cauciuc, avand rolul de a diminua vibratiile grupului motor pompa, dar si nivelul de zgomot produs. Nivelul de zgomot produs de acest model este de 80 dB.

Steinhaus PRO-JP801 functioneaza pe baza de energie electrica oferind un debit maxim la refulat de 53.3 l/min sau 3.2 mc/h. De asemenea, este important de stiut si faptul ca inaltimea maixma de pompare poate atinge 38 m, iar adancimea de absorbtie maxima ajunge pana la 8 m.

Pompa Steinhaus are la baza tehnologia de autoamorsare gratie faptului ca dispune de un sistem de clapet etans ce poate fi atasat la sorbul de pe aspiratie. Din acest motiv, cand veti folosi pentru prima data pompa, veti vedea ca dispune pe corpul acesteia de un surub de amorsare. Timpul de amorsare cu linie de aspiratie de 4.5 m este de 150 de secunde. Rotatia axului prizei de putere se desfasoara in sens invers acelor de ceasornic. Corpul pompei este realizata din fonta turnata, foarte rezistent in timp. Spirala rigida din fonta reduce uzura prelungind astfel durata de utilizare a aparatului.

Rotorul pompei prezinta forma conica si este special proiectat, semi-deschis din fonta cu aiaj dn crom pentru a compensa uzura avand legatura directa pe arborele motor. Gratie formei sale, este mult mai rezistent la uzura, avand o probabilitate foarte mica de a se bloca.  Iesirea arborelui din corpul pompei dispune de etansare mecanica frontala. Sistemul de etansare poate face fata materialelor abrazive datorita materialului din care a fost realizat – carbura de siliciu.

Pentru protectia impotriva inghetului, pompa Steinhaus PRO-JP801 dispune de un surub de drenare pentru golirea apei ramase in pompa. Puterea motorului care antreneaza grupul motor pompa este de maxim 800 W. Aparatul dispune si de sistem de protectie electric format dintr-un releu termic, protejand motorul prin oprirea grupului in situatia in care este detectata supra-incalzirea motorului. Sistemul de protectie mecanic a motorului la umezeala este IPX4. Pompa Steinhaus prezinta un diametru de refulare/aspirare de 33 mm si permite un diametru maxim pentru impuritati de maxim 1 mm. Temperatura apei livrate de motopompa este de maxim 35 de grade Celsius. Turatia nominala a motorului atinge 1600 rpm.

Steinhaus PRO-JP801 poate fi folosita la sisteme de irigatie cu aspersoare sau prin picurare. Totodata, o puteti utilizasi in alte activitati unde se necesita vehicurarea sau transvazarea diferitelor ape curate in diverse scopuri. Dimensiunile produsului sunt de 34 cm lungime, 17 cm latime si 26 cm inaltime, avand o greutate de 9.2 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Steinhaus PRO-JP801 este o pompa de apa foarte buna, dar si foarte apreciata in randul cumparatorilor. Clientii sustin ca functioneaza excelent, este surprinzator de silentioasa si poate scate apa fara probleme de la o adancime de aproximativ 6 metri. Nu au ce sa ii reproseze, se descurca excelent pentru necesitatile sale, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul excelent.

Review pe scurt: Steinhaus PRO-JP801

9.9

Calitate

9.8/10

Pret

9.9/10

Design

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Usor de folosit
  • Silentioasa
  • Protecite IPX4

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *