Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Crazy Days doar la eMAG!

Spatiul de depozitare constituie o problema reala pentru multi dintre utilizatori care sunt si in cautarea unei solutii cat mai practice pentru a isi depozita diverse obiecte. O idee ingenioasa la care multi utilizatori au apelat este lada multifunctionala de depozitare KETER SHERWOOD 270 L maro despre care vom discuta pe larg in acest material.

Lada multifunctionala KETER SHERWOOD 270 L prezinta un design simplu si poate fi folosita pentru depozitarea diverselor unelte si ustensile de la lopeti pana la stropitoare sau foarfece de gradina. Suprafata lazii prezinta o textura asemanatoare lemnului, iar datorita design-ului simplu, se poate integra eficient in orice decor.

Este un produs foarte practic si spatios, care este expediat in forma neasamblata. Montajul nu este deloc dificil, trebuie doar sa urmati instructiunile si il veti asambla foarte usor.

Dimensiunile lazii sunt de 57.5 cm inaltime, 45 cm lungime si 117 cm latime.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Lada multifunctionala KETER SHERWOOD 270 L poate fi o solutie de depozitat diverse ustensile de gradina foarte ingenioasa, ce ofera un design simplu si un spatiu suficient de mare de depozitare. Cumparatorii se declara foarte multumim de produs si sustin ca este foarte spatios, se monteaza usor si poate fi folosit si ca banca. De asemenea, confirma faptul ca apa nu patrunde in interiorrul sau si este foarte practica. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte avantajos.

Review pe scurt: KETER SHERWOOD 270 L

9.3

Calitate

9.2/10

Pret

9.3/10

Design

9.2/10

Rezistenta

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de asamblat
  • Spatioasa
  • Poate fi folosita si pe post de bancuta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *