Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Star-Light FCF50GRTS este un model de aragaz destul de accesibil ca pret, ce presupune un mod de functionare eficient si un design placut. Insa, inainte de a lua orice decizie de cumparare, va invitam sa descoperiti mai multe detalii tehnice despre produs, dar si pareri obiective de la actualii clienti!

Plita aragazului Star-Light FCF50GRTS este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care nu putea lipsi sistemul de siguranta sub forma unor supape la nivelul fiecarui arzator, ce vor intrerupe alimentarea cu gaz, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Prezinta patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mare, doua arzatoare normale si  un arzator mic. Puterea acestora difera astfel ca arzatorul mare inregistreaza 2.6 kW, cele doua normale cate 1.55 kW fiecare, iar cel mic 0.9 kW. Prezinta un gratar din fier, stabil si rezistent, ce ofera un bun echilibru vaselor in timpul gatitului.

Cuptorul aragazului Star-Light FCF50GRTS prezinta, deopotriva, alimentare cu gaz, ceea ce inseamna ca este prezent, din nou, acelasi sistem de siguranta. Ofera o capacitate de 56 de litri, suficienta pentru a putea intreprinde orice tip de activitate culinara. Dispune si de cateva functii  utile care vor optimiza procesul de coacere. Printre acestea se numara grill-ul care permite prepararea corecta a bucatilor mari de carne astfel incat acestea sa devina fragede in interior si crocante la exterior, rotisorul ce rumeneste delicat preparate delicioase cum ar fi friptura de pui, porc, curcan, vita, rata ori miez, iar timer-ul intrerupe activitatea aparatului indata ce timpul prestabilit s-a scurs. Pentru o mai buna vizibilitate asupra alimentelor aflate in interior, cuptorul a fost prevazut cu sistem de iluminare.

Printre accesoriile cu care aparatul vine la pachet se numara capacul din sticla foarte usor de intretinut, tava de cuptor si gratarul. Din punct de vedere estetic, este un model interesant, fiind disponibil in varianta argintie. Frontal, se afla butoanele prin intermediul carora putem porni atat cuptorul, cat si plita, in dreptul fiecaruia existand cate o schita ce indica arzatorul caruia corespunde.

Dimensiunile aragazului sunt de 85 x 50 x 55 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri

Star-Light FCF50GRTS este un aragaz ce presupune un mod de functionare destul de bun, fiind prevazut cu o serie de functii foarte utile. Clientii sustin ca isi face treaba mai bine decat s-ar fi asteptat, atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului. Cuptorul coace bine, iar prezenta celor trei functii reprezinta un plus. Apreciaza si din punct de vedere estetic produsul, iar in ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Star-Light FCF50GRTS

8.5

Calitate

8.0/10

Pret

8.5/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.4/10

Rezistenta

8.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Timer, Grill, Rotisor
  • Sistem de siguranta
  • Design placut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *