Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Samsung VC07RVNJGRL este un aspirator cu sac foarte bun, care vine la pachet cu un pret de achizitie destul de convenabil, iar daca mai prindeti si o reducere de pret, chiar cred ca merita achizitionati fara sa stati pe ganduri. In mare parte, acest model prezinta toate caracteristicile necesare, pentru a isi face treaba ireprosabil atat intr-un apartament, cat si intr-o casa.

Samsung VC07RVNJGRL accesoriiAspiratorul Samsung VC07RVNJGRL este prevazut cu un motor puternic avand o putere de aspirare buna, de 200 W. Este prevazut cu un sac incapator de 3 litri, unde va fi colectata toata murdaria. Aspira foarte bine atat podelele dure cum ar fi parchetul, gresia etc precum si tapiteria, covorul cu peri lungi, rafturi si asa mai departe. Eficienta la aspirare se datoreaza si accesoriilor din dotare foarte utile, printre acestea numarandu-se peria pentru tapiterie, peria pentru praf si peria pentru spatii inguste, toate fiind incorporate intr-una singura.

Un alt aspect pe care il apreciez foarte mult la acest model se refera la modul silentios de operare. Pentru mine acest aspect reprezinta un criteriu foarte important in alegerea aspiratorului potrivit, iar modelul in discutie inregistreaza maxim 76 dB. La aceasta performanta, contribuie si peria Silentcio Plus ce ajuta la limitarea zgomotului.

Aspiratorul este foarte usor de manevrat, rotile mari permitand deplasarea facila prin locuinta.Cablul de alimentare are o lungime suficient de mare, de 7 metri, raza de operare ajungand la 10 metri.

Este un model destul de economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A. In partea de jos, se afla panoul de control prin intermediul caruia pornim aparatul, modificam treapta de putere sau derulam cablul. Dimensiunile produsului sunt de 29.7 cm latime, 24.6 cm inaltime si 41.9 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 5 kg.

Concluzii si Pareri

Samsung VC07RVNJGRL este un aspirator foarte bun, poate chiar mai bun deca m-as fi asteptat, prevazut cu o putere de aspirare mare si usurinta in manevrare. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si declara ca isi face treaba extrem de bine, reusind sa ramana, deopotriva, si foarte silentios. Cum nu au ce sa  ii reproseze, il recomanda cu incredere mai redeparte si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Samsung VC07RVNJGRL

9.9

Calitate

9.8/10

Pret

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Motor puternic
  • Functionare silentioasa
  • Accesorii utile
  • Usor de manevrat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *