Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Star-Light DHD-1218W

Aerul din locuinta ta este foarte important, in masura in care, umiditatea excesiva ar putea avea riscuri foarte mari asupra sanatatii tale, dar este si principala cauza pentru formarea mucegaiului. Star-Light ne propune dezumidificatorul Star-Light DHD-1218W pe care l-am analizat in acest review.

Dezumidificatorul Star-Light DHD-1218W inregistreaza un consum de 180 W si este prevazut cu doua viteze. Recipientul care colecteaza apa are o capacitate suficient de mare, de 2.6 litri. In momentul in care se umple, vei fi avertizat, iar aparatul se va opri automat.

Gratie temporizatorului din dotare, poti seta durata de functionare de la o ora pana la 24 de ore.

Totodata, dispune de functia auto-restart si functia de dezghetare automata. In plus, cand nivelul de umiditate programat a fost atins, aparatul se va opri automat. Cand umiditatea creste peste nivelul dorit, aparatul va porni singur.

Aparatul masoara 25 x 46.3 x 30 cm (D x H x W) si cantareste 11.2 kg.


Concluzii si pareri

Dezumidificatorul Star-Light DHD-1218W este un aparat eficient care tine la distanta umiditatea din aer. Se descurca foarte bine, iar clientii confirma faptul ca inca din prima zi, au putut observa diferenta. In plus, apreciaza raportul calitate/pret avantajos, iar o oferta actuala, poti verifica aici.

Opinii pe scurt: Star-Light DHD-1218W

9.1

Calitate

9.4/10

Pret

8.8/10

Design

8.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • temporizator
  • rezervor mare
  • oprire automata rezervor plin

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *