Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review AB Dual trainer Kondition, Portocaliu

Mentine-te in forma cu exercitiile pe care trebuie sa le faci zi de zi. Nu este suficient sa iti antrenezi doar o anumita categorie de muschi, ci trebuie sa te concentrezi pe toate categoriile. Aparatul fitness AB Dual trainer Kondition, Portocaliu este foarte potrivit in acest sens, de aceea te invitam in continuare, sa afli mai multe detalii.

Este foarte intesant faptul ca un singur aparat te poate ajuta sa lucrezi toate grupele de muschi: spate, brate, solduri, abdomen, picioare si fese.

Este un aparat potrivit atat fetelor, cat si baietilor indiferent de categoria in care se incadreaza: incapatori sau intermerdiari.

Greutatea maxima pe care o suporta este de 100 kg.

Este usor de montat si de reglat, asigurand o pozitie corecta a corpului, fiecare muschi fiind lucrat la o intensitate destul de mare.

Poti executa o gama foarte variata de exercitii, iar aici gasesti foarte bine explicat cum trebuie realizate.


Concluzii si pareri

In opinia mea, aparatul de fitness AB Dual trainer Kondition este un model foarte practic, ce te ajuta chiar la tine acasa sa iti lucrezi toti muschii. E un lucru foarte important sa faci miscare regulat, chiar si atunci cand timpul ar fi o problema.

Clientii sustin ca simt cum le lucreaza muschii si declara ca pentru ei a fost o surpriza neasteptat de placuta. Considera raportul calitate/pret excelent.

Pentru mai multe detalii si o oferta de pret avantajoasa, poti intra aici.

9.2

Calitate

9.3/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • usor de montat
  • lucreaza toate grupele de muschi
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *